Σπέτσες: Η Νόνη Δούνια και τα «Bluefield Burger»

Έκπληξη για τους επισκέπτες των Σπετσών να βλέπουν μία από τις πιο δυναμικές και όμορφες Ελληνίδες ως επικεφαλής ενός από τα πιο καλά μπεργκεράδικα της χώρας.

Σπέτσες: Η Νόνη Δούνια και τα «Bluefield Burger»

Έκπληξη για τους επισκέπτες των Σπετσών να βλέπουν μία από τις πιο δυναμικές και όμορφες Ελληνίδες ως επικεφαλής ενός από τα πιο καλά μπεργκεράδικα της χώρας. Η Νόνη Δούνια αποφάσισε να διευρύνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, συνεργάστηκε με τον δημιουργό των «Bluefield Burgers» Άγγελο Κατωπόδη και τώρα στέκεται στο ταμείο του μαγαζιού φωτίζοντάς το με το χαμόγελό της. Όταν μιλάμε για «Bluefield Burger», εννοούμε πολύ ποιοτικό μπιφτέκι, φτιαγμένο με τις αμερικάνικες προδιαγραφές. Δοκιμάστε το σκέτο και θα νιώσετε αμέσως την προκλητική, χοντρόκοκκη νοστιμιά του, η οποία οφείλεται στο φρέσκο κιμά από στήθος και sirloin. Το άλλο στοιχείο της ποιότητάς τους είναι τα ωραία ψωμάκια με κορυφαίο το English muffin, χειροποίητο στρογγυλό ψωμάκι από αλεύρι ολικής αλέσεως. Προσωπικώς προτιμώ αυτό με την Jack Daniels sauce για την πληθωρική καραμελωμένη σάλτσα του, στο οποίο το διάσημο ουίσκι ταιριάζει με κομματάκια ανανά.
Σπέτσες, 2298073388.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.