DADA’S: Fine wine & food

Μοντέρνο και πανέμορφο, πάνω στην πλατεία της Νέας Πεντέλης, εκφράζει απόλυτα την προέλευση του ονόματός του (από το καλλιτεχνικό κίνημα του ντανταϊσμού με τη χαρακτηριστική αναρχική αισθητική).

DADA’S: Fine wine & food

Μοντέρνο και πανέμορφο, πάνω στην πλατεία της Νέας Πεντέλης, εκφράζει απόλυτα την προέλευση του ονόματός του (από το καλλιτεχνικό κίνημα του ντανταϊσμού με τη χαρακτηριστική αναρχική αισθητική).

DADA’S: Fine wine & food - εικόνα 1

Επιβλητικό και ιδιαίτερο design και στους δύο χώρους, στο γυάλινο αίθριο με την ανοιγμένη οροφή και στην πέτρινη αίθουσα που αποκαλύπτεται τώρα το καλοκαίρι χωρίς όρια. Υποδέχεται τους λάτρεις των cocktails και των tapas στην μπάρα και στα μεγάλα, χειροποίητα ξύλινα τραπέζια με χαλαρή ατμόσφαιρα, δυνατή μουσική και απολαυστικό συνδυασμό φαγητού και επιλεγμένων κρασιών. Η εξαιρετική κουζίνα (με την 5μελή ομάδα του σεφ Θάνου Στασινού) ποντάρει στην ευγενή καταγωγή των κρεάτων, στις ιδιαίτερες κοπές και στο άριστο ψήσιμο. Burgers μόνο από Black Angus αλλά και ριζότο, πάστες, ορεκτικά και σαλάτες που αγαπούν τα ελληνικά τοπικά προϊόντα καθώς και πιάτα με φρέσκο ψάρι συμπληρώνουν το μενού.
Ξεχωρίζουν τα new style ceviche και tartars. Η τάση που θέλει το φαγητό να συνοδεύεται από cocktails εκφράζεται σε έναν κατάλογο με προτάσεις για ξεχωριστά pairings, ενώ αν κινηθείτε στην κατεύθυνση του τσιμπολογήματος, η κάρτα με τα tapas κάνει εξαιρετικό ντουέτο με την προσεγμένη wine list, που συγκεντρώνει εξαιρετικές ετικέτες από τον ελληνικό και τον ξένο αμπελώνα σε ασυναγώνιστες τιμές (και σε προτάσεις με το ποτήρι). Ένα ωραίο, γήινο και σικάτο στέκι, που ανεβάζει τις καλοκαιρινές μας προσδοκίες.

Περισσότερες πληροφορίες

Dada’s

Ηρώων Πολυτεχνείου 19, Ν. Πεντέλη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.