Big Spoon

High volume, ευρύχωρο και ντιζαϊνάτο, το «αδερφάκι» του «White Spoon» του Χολαργού είναι ένα δραστήριο all day bar με προτάσεις για κάθε διάθεση, από καφέ και (καθιερωμένο πια) brunch τα Σαββατοκύριακα σε casual γεύσεις (σαλάτες, μπαγκέτες, tortillas, wraps, club sandwich κ.ά.) και από εκεί σε ποτό ή κοκτέιλ.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€15 - €20

Σχετικά άρθρα

Αθηνόραμα Bar Awards: Τα nominations και οι δυνατές τάσεις της fine drinking bar σκηνής

Όλες οι λεπτομέρειες για την απονομή των δεύτερων Αθηνόραμα Bar Awards - Shaker Trophy στο «Hilton» και η παρουσίαση των επικρατέστερων προς βράβευση bars.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
09/03/2017

Η Αθήνα γεμίζει φυσαλίδες για τα γενέθλια της Three Cents

To success story των premium αναψυκτικών κλείνει τα δύο χρόνια και γιορτάζεται σε 28 σημεία στην Αθήνα σε μια… τονωτική Bubble Week.

Big Spoon

Με έναν πολύ ωραίο κατάλογο με 22 signature συνταγές από τους mixologists Γιώργο Γκανάπη και Γιάννη Τζήλα.

11 γειτονιές για ατελείωτες μπαρότσαρκες

Το τοπίο της νυχτερινής εξόδου μπορεί να είναι πιο αποκεντρωμένο από ποτέ, όμως η διασκέδαση εξακολουθεί να λειτουργεί με τη λογική της πιάτσας, καθώς –ως γνωστόν– «ο κόσμος φέρνει κόσμο». Τι είναι όμως αυτό που κάνει τις γειτονιές με τα περισσότερα μπαρ ανά κάτοικο να διαφέρουν μεταξύ τους;

Τα νέα μπαρ της Αθήνας δεν είναι μόνο μπαρ!

Με τα ωράρια της casual εξόδου να μετατοπίζονται όλο και νωρίτερα, τόσο ο καφές όσο και το φαγητό ενσωματώνονται οργανικά στη λειτουργία των μπαρ σε πιο ισορροπημένες και πληθωρικές εκδοχές του all day.

9 live πριν την πασχαλινή κατάνυξη

Swing, παραδοσιακό από νέους και βετεράνους, Μελίνα... Αυτά είναι τα live που αξίζει να παρακολουθήσετε πριν το μικρό διάλειμμα για το Πάσχα στις μουσικές σκηνές και τα live bars. 

Time for brunch: 25 στέκια για... ποσέ την Κυριακή!

Τυφώνας... αβγών, καταιγισμός pancakes, βροχή από burgers: σε πλήρη εξέλιξη το φαινόμενο «brunch στην Αθήνα», που όχι μόνο καθιερώθηκε ως συνήθεια, αλλά εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες προτάσεις που μεταμορφώνουν τα weekends μας.