Η Αθήνα γεμίζει φυσαλίδες για τα γενέθλια της Three Cents

To success story των premium αναψυκτικών κλείνει τα δύο χρόνια και γιορτάζεται σε 28 σημεία στην Αθήνα σε μια… τονωτική Bubble Week.

Η Αθήνα γεμίζει φυσαλίδες για τα γενέθλια της Three Cents

Από την πηγή της Ροδοδάφνης Αιγίου στα cocktails βραβευμένων bartenders όλου του κόσμου και στη συνέχεια στη shortlist της κατηγορίας Best European Spirit/Bar Product των φετινών Mixology Bar Awards... Αυτή είναι εν συντομία η πορεία μέσα σε δύο χρόνια των premium χειροποίητων αναψυκτικών της Three Cents, Τα δημιούργησαν οι bartenders Γιώργος Μπάγκος, Δημήτρης Νταφόπουλος και Γιώργος Τσιρίκος μαζί με τον επιχειρηματία Βασίλη Καλαντζή της Granikal, που συνεχίζουν να γράφουν το success story τους με τις φυσαλίδες των Aegean Tonic, Lemon Tonic, Pink Grapefruit Soda, Ginger Beer, Mediterranean Soda και Two Cents Plain. Τα γενέθλια της Three Cents γιορτάζονται αυτή την εβδομάδα, μέχρι και την Κυριακή 25/12, σε 28 σημεία της Αθήνας. Γι’ αυτή την εορταστική Bubble Week δημιουργήθηκαν στο κάθε σημείο ειδικοί κατάλογοι με original cocktails όπου χρησιμοποιούνται τα αναψυκτικά. Στην υγειά τη δική μας και της ομάδας που μας έπεισε να μην ξαναγγίξουμε Paloma αν δεν έχει μέσα Pink Grapefruit Soda!

Στην Bubble Week συμμετέχουν: "Μπλε Παπαγάλος", "Upupa Epops", "Επί της Δεξαμενής", "Spoiled", "Pere Ubu", "Mosaiko", "Big Spoon", "Garden4", "Baratin", "Κίτρινη Γκαζόζα", "Cargo", "Dada’s", "Brokies", "Dude", "Kuko’s The Bar", "Noel", "The Gin Joint", "Dry", "White Monkey", "Mr. Peacock", "Μαϊμού", "The Dalliance House", "Amélie in High Spirits Bar", "Madeira", "Odori", "The Clumsies", "The Trap", "Theory Bar & More".

Περισσότερες πληροφορίες

Dude

Καλαμιώτου 14, κέντρο
  • Bars

Mosaiko

Λαοδίκης 30, Γλυφάδα
  • Bars

Dalliance House (The)

Κυριαζή 19, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Μπλε Παπαγάλος

Λεωνίδου 31, Μεταξουργείο
  • Bars

White Monkey

Γρ. Γυφτοπούλου 6, Χαλάνδρι
  • Bars

Big Spoon

Αγίου Ιωάννου 65, Αγία Παρασκευή
  • Εστιατόρια

Clumsies (The)

Πραξιτέλους 30, κέντρο
  • Bars

Noel

Κολοκοτρώνη 59Β, κέντρο
  • Bars

Mr. Peacock

Κατσουλιέρη 7, Χαλάνδρι
  • Bars

Spoiled

Μεγάλου Αλεξάνδρου 18, Δάφνη
  • Bars

Kuko's bar

Καλαμιώτου 4, κέντρο
  • Bars

Upupa Epops

Αλκμήνης 7, Κ. Πετράλωνα
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ένα τελευταίο ποτό στο Au Revoir, πριν τη διακοπή του καλοκαιριού

Ραντεβού για ένα ποτό στο ιστορικό μπαρ, λίγο πριν τη θερινή ανάπαυλα, την Κυριακή 21 Ιουνίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/06/2026

Γιατί αυτή την εβδομάδα θα πας για ποτό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το Filadelfia Cocktail Week επιστρέφει και η Νέα Φιλαδέλφεια αναμένεται να αποτελέσει και πάλι πόλο έλξης για τους φίλους του ευ πίνειν, από τις 15 έως τις 21 Ιουνίου.

Στο Avra Bar του Four Seasons μόλις έφτιαξαν ένα νέο, πολύ δυνατό μενού

Με έμπνευση από τις εποχές στη χώρα μας, τα αρώματα της Μεσογείου και την τέχνη του σύγχρονου mixology, το Avra Bar στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens παρουσιάζει το νέο του cocktail menu, δημιουργημένο στο Avra Lab από την ομάδα του βραβευμένου Bar Manager Νίκου Ταχμαζή. Η φρέσκια κάρτα ξεδιπλώνεται σε τέσσερα κεφάλαια που προσκαλούν τον επισκέπτη σε ένα πολυαισθητηριακό ταξίδι γεύσης, αρωμάτων και δημιουργικότητας.

Ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου στη Σαντορίνη, για ένα και μόνο ηλιοβασίλεμα

Ένα από τα κορυφαία μπαρ του κόσμου μεταφέρει για μία βραδιά την πολυβραβευμένη cocktail φιλοσοφία του στη Σαντορίνη, με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Οίας.

To Campari ανοίγει την πρώτη Terrazza του στην Αθήνα

Μια σύγχρονη ωδή στην ιταλική τελετουργία του aperitivo, σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

"Lowkey": Ένα νέο, early μπαρ στη σκιά του Πύργου Αθηνών

Το φρέσκο σποτ ενδείκνυται για lunch break ή για κάποιο ποτό νωρίς, δίχως όμως να περιορίζεται εκεί.

Το Filadelfia Cocktail Week σε βγάζει -και πάλι- για cocktail στη Νέα Φιλαδέλφεια

H Νέα Φιλαδέλφεια αναμένεται να αποτελέσει και πάλι πόλο έλξης για τους φίλους του ευ πίνειν, από τις 15 έως τις 21 Ιουνίου.