"Τηλέμαχος Athens & Τηλέμαχος Art Grill": Ιδανική επιλογή για αμετανόητους meat lovers

Και στις δύο εστιατορικές περιπτώσεις, κοινός παρονομαστής είναι η κορυφαία πρώτη ύλη και η εξαιρετική αντιμετώπιση αυτής.

Τηλέμαχος Athens & Τηλέμαχος Art Grill © Λεωνίδας Τούμπανος

Το όνομα "Τηλέμαχος" είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα εντός των αθηναϊκών τειχών δρώμενα που αφορούν την υψηλή κρεατοφαγία χρόνια τώρα, με το δημοφιλές brand να πιστοποποιεί του λόγου το ασφαλές τόσο στον υψηλής αισθητικής χώρο στη στοά της Πανεπιστημίου όσο και στην εξελιγμένη ψησταριά της Κηφισιάς. Η γαστρονομική τεχνογνωσία και κληρονομιά της οικογένειας Τσιλιγκίρη πρεσβεύει την εκλεκτότερη έκφανση της καρνιβορικής γευστικής κουλτούρας, σε οποιαδήποτε εκδοχή της.

Τηλέμαχος Athens & Τηλέμαχος Art Grill
© Λεωνίδας Τούμπανος

Στην ψηλοτάβανη, καλόγουστα διακοσμημένη και με μητροπολιτική αύρα σάλα της οδού Πανεπιστημίου, η γευστική γκάμα ανοίγεται από το κοντοσούβλι και τη γάστρα μέχρι το rib eye, τα ψησίματα ακριβείας και τις dry aged προτάσεις, ενώ στον ντυμένο με τούβλο, μάρμαρο, ξύλο και δέρμα χώρο των ΒΠ (που έχει έξτρα plus τα τραπεζάκια έξω για το καλοκαίρι, κάτω από τα δέντρα, με αύρα γειτονιάς), η κρεατογνωσία ποιότητας μεταφράζεται σε πλούσιες μερίδες, σωστό σίτεμα και τεχνική στο ψήσιμο. Και στις δύο εστιατορικές περιπτώσεις, κοινός παρονομαστής είναι η κορυφαία πρώτη ύλη και η εξαιρετική αντιμετώπιση αυτής.

Τηλέμαχος Athens & Τηλέμαχος Art Grill
© Λεωνίδας Τούμπανος

Περισσότερες πληροφορίες

Τηλέμαχος Art Grill

Φραγκοπούλου 19, Κάτω Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Τηλέμαχος Athens

Πανεπιστημίου 10 (στοά), Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Loop Around": Η τέχνη του colorful tufting ανθίζει στην Κυψέλη

Η Μυρτώ Κονδυλοπούλου κεντάει κυριολεκτικά στην οδό Πεστών, καθώς ασχολείται με το tufting, μια τεχνική δημιουργίας αντικειμένων που έχει ως πρώτη ύλη το μαλλί.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/07/2023

Το "Hill Athens" σερβίρει τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα που έλειπε από το Θησείο

Στο φινετσάτο τριώροφο εστιατόριο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, η βόλτα στην ομορφότερη γειτονιά της Αθήνας απογειώνεται πιάνοντας θέση στο μοντέρνο χώρο με την πανοραμική θέα που ανοίγεται από τη Στοά Αττάλου και τον Λυκαβηττό μέχρι τονκατάφωτο Παρθενώνα.

Στην καλλιτεχνίζουσα και ανανεωμένη ταράτσα του "The Artist RoofTop Bar & Restaurant"

Το αγαπημένο στέκι υποδέχεται το καλοκαίρι με καινούργιο σεφ στο τιμόνι της κουζίνας και μας δίνει νέες αφορμές για να "σκαρφαλώσουμε" στα ψηλά του Ψυρρή.

"Salonica", Θεσσαλονίκη

Χρυσοσκουφάτη ελληνική κουζίνα με φόντο τον Θερμαϊκό.

"Idol", Σαντορίνη

"Farm to table" γαστρονομία με κάδρο την Καλντέρα.

"Mylos", Ρόδος

Μοντέρνα ελληνικότητα σε παραδεισένιο σκηνικό.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Θαλασσινή αρχοντιά στα καλύτερά της.