Cash

Το ζωντανό και κεφάτο bar-restaurant του Κεφαλαρίου σερβίρει Japanese fusion γεύσεις, διανθισμένες με σταθερές μουσικές περφόρμανς.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€65 - €80

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ., Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Cash

Το δημοφιλές στέκι των βορείων προαστίων επέστρεψε ριζικά αλλαγμένο, με νέο ανοιχτόκαρδο ντεκόρ και τον ταλαντούχο Αλέξη Αποστολόπουλο επικεφαλής της japanese fusion κουζίνας του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
22/02/2024
14

"Cash": Fusion καλοκαίρι στο θαυμαστό κήπο της Κηφισιάς

Η περίφημη αυλή του Κεφαλαρίου παραμένει σημείο αναφοράς, με ατμόσφαιρα ζηλευτή και fusion κουζίνα που έχει κάτι να πει.

4 ιδέες για γιορτινό dining μετά μουσικής

Οι έξοδοι των ημερών το θέλουν το ζωντανό πρόγραμμα για να απογειωθούν, οπότε ιδού 4 προτάσεις για όσους θέλουν να συνδυάσουν το φαγητό τους με κέφι μοντέρνο ελληνικό, λυρικό, νοσταλγικό αλλά και γνήσια λαϊκό.

Tα bars της πόλης αγκαλιάζουν το ρεύμα της nikkei κουλτούρας

Κοκτέιλ με βάση το pisco ή το sake και συστατικά όπως το miso, το yuzu, το shiso, το lemongrass και η κομπούχα γίνονται αγαπημένα ποτά του καλοκαιριού. Για να δοκιμάσουμε μερικά από τα καλύτερα, κάνουμε στάση σε τέσσερα γιαπωνέζικα - περουβιανά εστιατόρια.

Τα δροσερά και γευστικά απάγκια της Κηφισιάς

Να που μια βόλτα μέχρι την Κηφισιά φαντάζει ιδανική επιλογή για τα καλοκαιρινά μας βράδια, με ιδέες για κάθε διάθεση.

To «Cash» βγαίνει στον κήπο

Ανανέωση τώρα για τον πολύ όμορφο κήπο του κεφαλαριώτικου bar restaurant με την πάντα στιλάτη ατμόσφαιρα.

Wine Wednesdays στο «Cash»

Οι Τετάρτες στο ατμοσφαιρικό bar restaurant του Κεφαλαρίου είναι αφιερωμένες στο εκλεπτυσμένο pairing οίνου και φαγητού.