S. Pellegrino: Mας υποδέχεται στο εστιατόριο του "Κρεοπωλείου Διαμέλας"

Το κρεοφαγικό εστιατόριο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, του κρεοπωλείου που ταυτίζει το όνομά του με την ποιότητα από το 1962, αναδεικνύει το καλό ελληνικό κρέας σε πιάτα μοναδικής νοστιμιάς.

Διαμέλας

Το μεράκι και η βαθιά γνώση του ελληνικού κρέατος της οικογένειας Διαμέλα εκφράζεται εδώ και 62 χρόνια σε έναν χώρο που κάθε άλλο από απλό κρεοπωλείο είναι αφού με τα χρόνια ακολούθησε πιστά τον δρόμο της σταθερής εξέλιξης εστιάζοντας αποκλειστικά σε επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς. Το τρίπτυχο γεύση-ποιότητα-προσωπική επαφή είναι θεμελιώδες κομμάτι της ταυτότητάς τους χτίζοντας με τα χρόνια σημαντικούς δεσμούς με τους καλοφαγάδες που επιλέγουν το boutique "Κρεοπωλείο Διαμέλα" για το καθημερινό ή επίσημο τραπέζι. 

Διαμέλας

Κλασικές επιλεγμένες κοπές και μερακλίδικες παρασκευές φιγουράρουν στις προθήκες ενώ τα μοσχαρίσια κρέατα που ωριμάζουν σε ειδικό θάλαμο από 30 έως 50 μέρες αξίζουν την προσοχή σας αφού η συγκεκριμένη διαδικασία χαρίζει πολυπλοκότητα και γευστικό βάθος στο κρέας. Τα αλλαντικά παραγωγής τους, που καπνίζουν οι ίδιοι σε ειδικά διαμορφωμένο καπνιστήριο, αλλά και προϊόντα δημιουργικών πειραματισμών, διατηρούν αμείωτο το γευστικό ενδιαφέρον. 

Διαμέλας

Διαμέλας

Η εμπειρία και το μεράκι της οικογένειας Διαμέλα οδήγησαν στην εξέλιξη του concept με τη γέννηση ενός μοντέρνου θεματικού χώρου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης που διατηρεί τα στοιχεία ενός κρεοπωλείου αναδεικνύοντας κοπές όπως η picanha και το Ribeye ως σημεία αναφοράς μιας σειράς στιβαρών γαστρονομικών προτάσεων. Σωστός συνδυασμός γαστρονομίας και γνώσης. 

Πυλαία, Θεσσαλονίκη, 23150 150549, meat-diamelas.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
19/11/2025

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.