S. Pellegrino: Mας υποδέχεται στο εστιατόριο του "Κρεοπωλείου Διαμέλας"

Το κρεοφαγικό εστιατόριο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, του κρεοπωλείου που ταυτίζει το όνομά του με την ποιότητα από το 1962, αναδεικνύει το καλό ελληνικό κρέας σε πιάτα μοναδικής νοστιμιάς.

Διαμέλας

Το μεράκι και η βαθιά γνώση του ελληνικού κρέατος της οικογένειας Διαμέλα εκφράζεται εδώ και 62 χρόνια σε έναν χώρο που κάθε άλλο από απλό κρεοπωλείο είναι αφού με τα χρόνια ακολούθησε πιστά τον δρόμο της σταθερής εξέλιξης εστιάζοντας αποκλειστικά σε επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς. Το τρίπτυχο γεύση-ποιότητα-προσωπική επαφή είναι θεμελιώδες κομμάτι της ταυτότητάς τους χτίζοντας με τα χρόνια σημαντικούς δεσμούς με τους καλοφαγάδες που επιλέγουν το boutique "Κρεοπωλείο Διαμέλα" για το καθημερινό ή επίσημο τραπέζι. 

Διαμέλας

Κλασικές επιλεγμένες κοπές και μερακλίδικες παρασκευές φιγουράρουν στις προθήκες ενώ τα μοσχαρίσια κρέατα που ωριμάζουν σε ειδικό θάλαμο από 30 έως 50 μέρες αξίζουν την προσοχή σας αφού η συγκεκριμένη διαδικασία χαρίζει πολυπλοκότητα και γευστικό βάθος στο κρέας. Τα αλλαντικά παραγωγής τους, που καπνίζουν οι ίδιοι σε ειδικά διαμορφωμένο καπνιστήριο, αλλά και προϊόντα δημιουργικών πειραματισμών, διατηρούν αμείωτο το γευστικό ενδιαφέρον. 

Διαμέλας

Διαμέλας

Η εμπειρία και το μεράκι της οικογένειας Διαμέλα οδήγησαν στην εξέλιξη του concept με τη γέννηση ενός μοντέρνου θεματικού χώρου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης που διατηρεί τα στοιχεία ενός κρεοπωλείου αναδεικνύοντας κοπές όπως η picanha και το Ribeye ως σημεία αναφοράς μιας σειράς στιβαρών γαστρονομικών προτάσεων. Σωστός συνδυασμός γαστρονομίας και γνώσης. 

Πυλαία, Θεσσαλονίκη, 23150 150549, meat-diamelas.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.