Το καφεσύστημα Ελ Γκρέκο αλλάζει τον τρόπο που απολαμβάνουμε τον ελληνικό καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού αλλά και με μια εξαιρετική προσφορά για τους επαγγελματίες της εστίασης.

elgreko1

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από ένα φλιτζάνι μερακλίδικου ελληνικού καφέ, είτε στο σπίτι είτε στις εξόδους μας σε καφετέριες και εστιατόρια. Όλοι βεβαίως γνωρίζουμε καλά πως η παρασκευή του εθνικού μας ροφήματος είναι μια διαδικασία απαιτητική που έχει τα μυστικά της, όμως έχει έρθει πλέον η ώρα να αναθεωρήσουμε πλήρως καθώς το ολοκαίνουργιο και καινοτόμο καφεσύστημα Ελ Γκρέκο ανατρέπει εντελώς τα δεδομένα. 

Με το πάτημα ενός κουμπιού και μέσα σε μόλις 45 δευτερόλεπτα το ενσωματωμένο μπρίκι προετοιμάζει και σερβίρει στη στιγμή τον τέλειο ελληνικό καφέ. Οι σφραγισμένες καφεκάψουλες μονού και διπλού ελληνικού καφέ Ελ Γκρέκο εγγυώνται τη διατήρηση της φρεσκάδας, τη σωστή δοσολογία και τη σταθερή ποιότητα, προσφέροντας έναν ισορροπημένο, αρωματικό ελληνικό καφέ που είναι πάντα το ίδιο τέλειος και απολαυστικός. Το ιδιαίτερο χαρμάνι τους, παράγεται από υψηλής ποιότητας κόκκους των ποικιλιών Arabica Λατινικής Αμερικής και Robusta από την Ασία.  

elgreko2

Αυτή η πρώτη και απόλυτα καινοτόμα πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παρασκευής ελληνικού καφέ συνδέει μια από τις αγαπημένες ελληνικές συνήθειες με τη σύγχρονη εποχή, και παράλληλα προσφέρει μια σειρά από τεράστια οφέλη σε όλους τους χώρους εστίασης, όπως η σωστή δοσολογία σε κάθε φλιτζάνι χωρίς υπερχειλίσεις και απώλειες, σταθερό αποτέλεσμα, απόλυτη υγιεινή με την διαδικασία αυτόματου καθαρισμού μετά από 12 χρήσεις, εύκολη απογραφή των αποθεμάτων και βεβαίως παρακολούθηση των πωλήσεων. Αυτήν την εποχή μάλιστα, οι επαγγελματίες της εστίασης έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να αποκτήσουν το καφεσύστημα Ελ Γρέκο, καθώς προσφέρεται  - ειδικά γι’ αυτούς - στα € 157 με δώρο 200 κάψουλες Κλασικού ή Σκούρου, μονού και διπλού καφέ. 

Για να ενεργοποιήσετε την προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ελ Γκρέκο στο 2295023111. Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2024.

Μάθετε περισσότερα για το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/05/2024

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.