S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Enso"

Το κομψό all day στέκι στο Μαρούσι είναι νόστιμο και υποδέχεται θερμά τους θαμώνες του για χαλαρές "after office" συναντήσεις.

Enso

Στο μοντέρνο ολοήμερο στέκι στην οδό Φραγκοκλησιάς με την ντιζαϊνάτη σάλα και την όμορφη μπάρα με τα άνετα stools η μέρα ξεκινά νωρίς το πρωί προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από επιλογές σε ροφήματα και σνακ. Αν θέλετε βέβαια να κάνετε έναν νόστιμο συνδυασμό πρωινού και μεσημεριανού γεύματος αξίζει να ρίξετε μια ματιά στην κάρτα για brunch όπου θα βρείτε κλασικές προτάσεις με αυγά όπως ομελέτα με μπέικον, πιπεριές, τυρί και πατάτες country style ή scrambled με καπνιστό σολομό, αβοκάντο και ντομάτα. Το μεσημέρι ο chef Γιώργος Τσαπάρας προτείνει ένα μενού που επικεντρώνεται σε γνώριμα πιάτα, τα οποία όμως ανανεώνονται με μια νέα δημιουργική προσέγγιση. Δεν λείπουν και μια σειρά από προτάσεις προσαρμοσμένες στη λογική του μοιράσματος για να τα απολαύσετε μαζί με την παρέα όπως arancini με τρούφα και παρμεζάνα, patatas bravas με spicy tomato sauce, tacos με χοιρινό γύρο και πολλά άλλα ακόμα. Ένα ποτήρι κρασί είναι πάντα καλή επιλογή για να τα συνοδεύσετε. 

Enso

Enso

Όσο για την μπάρα, ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος επιμελείται μια κάρτα με κλασικά, διαχρονικά αλλά και signature cocktails όπως το "Garden of Sin” με τζιν, μαστίχα, μάνγκο και βότανα και το "Playground” με βότκα, πορτοκάλι, φρούτα του πάθους και marshmallows, που έχουν ήδη τους δικούς τους πιστούς οπαδούς. 

Φραγκοκκλησιάς 6 Μαρούσι, 210 6108972, FBIG

Περισσότερες πληροφορίες

Enso

Φραγκοκκλησιάς 6, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.