Ramen Project: Η μυστικός ζωμός της απόλυτης γεύσης

Η ομάδα του χαλανδριώτικου «Μυστικού Κήπου» έρχεται στο σπίτι μας, με τη βαθιά νοστιμιά του αυθεντικού της ramen να ξεδιπλώνεται σε κάθε κουταλιά, κι ένα σωρό από άλλες ασιατικές λιχουδιές να δίνουν εξωτικό άρωμα στα γιορτινά μας βράδια.

Ramen Project

Η βαθιά, ζωντανή νοστιμιά μας καλής σούπας ράμεν, δεν είναι κάτι που ξεχνά κάποιος εύκολα. Η πολυεπίπεδη γευστική πολυπλοκότητά της σε συνδυασμό με την ανάλαφρη φρεσκάδα των εκλεκτών της υλικών, συνθέτουν συνδυασμό που εγγράφεται βαθιά στη μνήμη – μόνη προϋπόθεση, η νοστιμιά της να μη βασίζεται σε εύκολα βελτιωτικά, αλλά στην κοπιαστική και χρονοβόρα προετοιμασία, με διαλεγμένα ένα - ένα τα υλικά. Αυτό δηλαδή που κάνει η ομάδα του "Μυστικού Κήπου" του Χαλανδρίου, για το νέο γευστικό της εγχείρημα: το "Ramen Project".

Ramen Project

Με την εμπειρία της ομάδας και την αφοσίωσή της στην εξαιρετική πρώτη ύλη και την αυθεντική γεύση, να ξεδιπλώνονται σε κάθε κουταλιά του αυθεντικού της ramen, το "Ramen Project" είναι μια delivery - only εμπειρία, που φτάνει στο σπίτι μας με νοστιμιά και φρεσκάδα εστιατορίου. Οι ζωμοί, που παρασκευάζονται όλοι εκ του μηδενός στο αρχηγείο του "Ramen Project", έρχονται σφραγισμένοι σε ειδικές σακούλες vacuum, για να προστεθούν επί τόπου στα υπόλοιπα συστατικά της σούπας, ώστε οι υφές, οι γεύσεις κι οι εντάσεις να είναι εγγυημένα ολόφρεσκες και ζωηρές.

Ramen Project
Ramen Project

Έτσι, επιλογές όπως το κλασικό Beef Ramen με μοσχαρίσιο ζωμό, soba noodles, καπνιστό brisket, αυγό, μανιτάρια και χειροποίητο kimchi, η ελληνόστροφη Greek Style Ramen με γίδα βραστή, φιδέ και μπούκοβο, ή best sellers σαν το Chicken Green Curry Ramen και το Spicy Mussels Ramen γίνονται ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να προσθέσουμε comfort εξωτισμό στις γιορτινές βραδιές μας, ενώ ένα σωρό άλλες ασιατικές λιχουδιές, σαν το sashimi τόνου, τα χειροποίητα dumplings γαρίδας, και η ρυζοσαλάτα με ιαπωνική ομελέτα, χέλι και καπνιστό σκουμπρί, παντρεύονται χάρμα με το σάκε και τις ιαπωνικές μπύρες του Ramen Project, υπογράφοντας μια εμπειρία που μας ταξιδεύει, χωρίς καν να βγούμε από το σπίτι μας!

Ramen Project

Βρείτε το "Ramen Project" στις online πλατφόρμες delivery

Περισσότερες πληροφορίες

Μυστικός Κήπος

Καραολή & Δημητρίου 21, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.