Atrium : 50 χρόνια λάμψη και φως

Πανδαισία γεύσεων και ζωντανή μουσική συντροφεύουν τις γιορτινές βραδιές στο ξενοδοχείο της Ακρόπολης.

atrium

Στο βάθος της υποδοχής του ξενοδοχείου Ηρώδειο, το Atrium Bar & Restaurant αντικρίζει τον κήπο, συνδυάζοντας κομψότητα και άνεση σε ένα από τα ιδανικότερα σκηνικά της πρωτεύουσας για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Την παραμονή Χριστουγέννων, σε γιορτινή και χορευτική ατμόσφαιρα, υπό τους ανεβαστικούς ήχους του DJ, θα γευτείτε πλούσιες γιορτινές προτάσεις όπως η βελουτέ κολοκύθας με ταρτάρ γαρίδας και τα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ πατάτας και χειμωνιάτικη τρούφα κλείνοντας με τι άλλο; μια φινετσάτη πάβλοβα.

atrium

Στο ίδιο γευστικό κλίμα και η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, που θα προλογίσει με την αρμόζουσα λαμπρότητα τους επετειακούς εορτασμούς του ξενοδοχείου, το οποίο κλείνει μισό αιώνα ζωής την 1η Απριλίου του νέου έτους.

Με ζωντανή μουσική θα γιορτάσετε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Atrium απολαμβάνοντας πιάτα όπως βελουτέ πατάτας με λάδι τρούφας και κρέμα παρμεζάνας, πουγκί καπνιστού σολομού και μοσχαρίσιο φιλέτο γάλακτος με πατάτες κονφί, φουαγκρά και σάλτσα πορτοκάλι. Πριν την αλλαγή θα ανέβετε στο Point A για το countdown με πανοραμική θέα και θα επιστρέψετε στο Atrium για τη συνέχεια της βραδιάς με ζωντανή μουσική.

atrium

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια με θέα της πόλης, σε τιμές όνειρο

Ακρόπολη, αθηναϊκός ορίζοντας και θάλασσα μπαίνουν στο κάδρο έξι κορυφαίων εστιατορίων της πόλης, που από τις ιστορικές ταράτσες του Συντάγματος έως τη Γλυφάδα και το Μικρολίμανο, μας περιμένουν με βραβευμένα μενού σε ειδικές τιμές, για τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
21/09/2026

Όλα τα εστιατορικά νέα της σεζόν στην Αθήνα

Όλα τα νέα μέρη που έρχονται ή μόλις έφτασαν στη γευστική σκηνή της πόλης.

Η Πανόρμου έχει ακόμα χαρακτήρα και αυτά τα στέκια το αποδεικνύουν

Από ιστορικά στέκια και μεζεδοπωλεία μέχρι νέα all day spots, ανακαλύπτουμε τα μαγαζιά που κρατούν ζωντανή τη γειτονιά στα πέριξ της Πανόρμου.

Οσονούπω: Σε τέμπο προσιτού και νόστιμου μεζεδολογήματος στην Καισαριανή

Στην Πλατεία Αναγεννήσεως, το Οσονούπω κρατά ζωντανή εκείνη την παλιά αθηναϊκή συνήθεια που θέλει το τραπέζι γεμάτο μεζέδες, την παρέα μεγάλη και τον λογαριασμό αρκετά λογικό.

4 νόστιμες νέες αφίξεις για ελληνικό(τατο) street food στην Αθήνα

Λουκουμάδες, τραγανή φέτα με μέλι, μακαρόνια με γεύση ελληνικής κατσαρόλας και old-school κεμπάπ: τέσσερις νέες street food αφίξεις βγάζουν την παράδοση στον δρόμο.

Ηρεμήστε: Το fine dining δεν πεθαίνει, απλώς πάει στον Κόλπο

Την ώρα που η Δύση αμφισβητεί το ακριβό τελετουργικό της υψηλής γαστρονομίας, οι νέες οικονομίες του Κόλπου επενδύουν εκατομμύρια για να το αποκτήσουν. Μήπως λοιπόν ο Bruno Verjus κήρυξε τον θάνατό του λίγο πρόωρα;

Girafe: Το wine bar της Καλλιδρομίου που μέσα σε έναν χρόνο έγινε πραγματικό στέκι

Το Girafe κλείνει έναν χρόνο στα Εξάρχεια και αποδεικνύει πως η πιο σύγχρονη οινική πολυτέλεια δεν είναι το prestige, αλλά το καλό κρασί που μοιράζεται χωρίς επιτήδευση.