To διαφορετικό από τα συνηθισμένα brunch της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για... "Bottomless Brunch + Βeats".

To διαφορετικό από τα συνηθισμένα brunch της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η συνήθεια του brunch δεν είναι νέα. Το concept που "φορέθηκε" και αγκαλιάστηκε παγκοσμίως, αγαπήθηκε και καθιερώθηκε και σε ελληνικό έδαφος με κάθε μαγαζί να παρουσιάζει το δικό του concept, λίγο-πολύ πανομοιότυπο με τα υπόλοιπα. Στα νότια προάστια όμως φαίνεται ότι γίνεται μια πιο ιδιαίτερη προσπάθεια, με πρωινό-μεσημεριανό, cocktails και καφέ σε αφθονία και live DJ sets. Πού; Στο bistro "Sebastian" του "Ace Hotel & Swin Club Athens" στη Γλυφάδα.

SEBASTIAN
© Αλέξανδρος Αντωνιάδης

SEBASTIAN
© Dennis Eichmann

To "Bottomless Brunch + Beats" εδώ ξεκινά στις 12 με καφέ από την πολυβραβευμένη ομάδα της KUDU, καταλήγοντας σε cocktails συνοδευόμενα από upbeat μουσική. Τον πρώτο λόγο έχει το soundtrack που είναι όχι απλά μια playlist, αλλά ένα live DJ set που τρέχει από τις 12 μέχρι τις 5 με Balearic beat, ambient house και downtempo δίνοντας άλλη πνοή στον χώρο.

SEBASTIAN
© Dennis Eichmann

Το μενού υπογράφει ο βραβευμένος Executive Chef 'Έλβι Δημήτρης Ζύμπα προσφέροντας αλμυρές και γλυκές προτάσεις για όλα τα γούστα. Θα δοκιμάσετε από avocado toast με τοπικό αβοκάντο, ντοματίνια Σαντορίνης, φέτα, ελιές Καλαμάτας και πικάντικο λάδι σε multigrain ψωμί και smashed burger μέχρι φρέσκο, χειροποίητο σπαγγέτι καρμπονάρα με guanciale και pecorino romano ενώ θα σας γλυκάνουν τα pancakes με φρέσκο βούτυρο, φρούτα του δάσους, φουντούκια, πραλίνα και maple syrup συνοδεία all-you-can-drink κλασικών brunch cocktails όπως Mimosa και Bellini.

Αρτεμισίου 1, Γλυφάδα, 21 0022 0188 | Κρατήσεις εδώ | Κάθε Σαββατοκύριακο 11 π.μ-5 μ.μ | DJ set από τις 12 μ.μ. | sebastianathens.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Sebastian

Ξεν. «Ace Hotel & Swim Club Athens», Αρτεμισίου 1, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/12/2025

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.

Εορταστικά μενού, απογευματινό τσάι και βραδιές όπερας με την υπογραφή της Μεγάλης Βρεταννίας

Με μια παλέτα εμπειριών που συνδυάζουν υψηλή γαστρονομία, μουσική και διαχρονική πολυτέλεια, η Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπει τις γιορτές σε μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Λαμπερές γιορτές στο εστιατόριο "Colonial"

Ο πιο λαμπερός μήνας της χρονιάς μάς οδηγεί προς τα νότια, για να γιορτάσουμε μοναδικά τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον στολισμένο χώρο του εστιατορίου στο Golf Γλυφάδας.