
Οι ημέρες με καλό καιρό στο αθηναϊκό κέντρο και τις γύρω περιοχές έχουν τη δική τους χάρη. Να, για παράδειγμα, το Παγκράτι, πάντα φιλόξενο, μας υποδέχεται στις γειτονιές του, όπως στον πεζόδρομο της Ευφορίωνος για αυθεντική ιταλική κουζίνα στα κομψά τραπέζια του "Cupola".
Από το 2017, το εστιατόριο επενδύει σε κορυφαίες πρώτες ύλες για να μας τρατάρει εκσυγχρονισμένες παραδοσιακές συνταγές με comfort πρόσημο.


Ο σεφ Τάσος Θεοτόκης υπογράφει ένα μενού με ρουστίκ συνταγές και δημοφιλείς προτάσεις, όπως τα arancini bolognese, το vitello tonnato και τα mezzi rigatoni pistachio. Η φαμόζα πίτσα Napoletana εδώ ψήνεται σε ξυλόφουρνο, όπως ακριβώς στην Ιταλία, και συνοδεύεται από δροσερά aperitivi ή κάποια από τις επιλεγμένες οινικές προτάσεις από τον ιταλικό αμπελώνα.



Ιδανική για lunch breaks, ρομαντικά δείπνα ή χαλαρά γεύματα με φίλους, η τρατορία του Παγκρατίου έχει κερδίσει επάξια τη θέση της ανάμεσα στα πιο αγαπημένα ιταλικά εστιατόρια της Αθήνας.
Tip: Ιταλία και τιραμισού είναι το ένα και το αυτό: εδώ το απολαμβάνεις με κρέμα mascarpone-marsala, savoiardi και ζεστό espresso.
Info
Ευφορίωνος 13, Παγκράτι, τηλ. 211 4117444, cupola.gr, Cupola, @cupola_trattoria
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.