
Σε περίπτωση που το ερώτημα "Πού θα φάμε σήμερα;" τριβελίζει τη σκέψη σου, οι παρακάτω γραμμές σε αφορούν. Δύο από τα πιο νόστιμα στέκια της Αθήνας, φιλοξενούν ιδιαίτερα δρώμενα για σήμερα, Δευτέρα 7 Ιουλίου του σωτήριου έτους 2025.
> Η Μαρίνα Χρονά μιξάρει γεύσεις, τέχνη, πολιτισμό και κρασιά στο νέο της εστιατόριο, στον Κεραμεικό, με το Meigma της να έχει ήδη εξελιχθεί στους λίγους μήνες παρουσίας του σε ένα από τα χιτ της σεζόν στον ευ τρώγειν χάρτη της πόλης. Συχνά δε, φιλοξενεί εξαίρετους γευσιπλάστες στην κουζίνα της. Αυτό κάνει και σήμερα, με την Αφροδίτη Γεωργιάδου από το πολύ ενδιαφέρον Κτήμα Ραγιάν να καταφθάνει και να δημιουργεί πιάτα εμπνευσμένα από την ποντιακή κουζίνα.
> Από τον Κεραμεικό στα Ιλίσια και το εκεί σουξέ που ακούει στο όνομα Tsiftis. Το εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη και των συνεργατών του έχει δημιουργήσει πιστό κοινό, το οποίο έχει την ευκαιρία να απολαύσει και ιδιαίτερες εμπειρίες πέρα από τα πιάτα του σεφ Μπάμπη Καζάνα. Μία από αυτές σήμερα -από τις 17.00- περιλαμβάνει τον πολύ καλό σομελιέ Χρήστο Θεοδωρόπουλο (από το Herve), που θα παρουσιάσει τα κρασιά των οινοποιείων Αcra (Νεμέα) και Καραδήμος (Αταλάντη).
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.