Το Sumosan πιάνει Αθήνα

Το σημαντικό εστιατόρικό brand ιαπωνικής κουζίνας έρχεται σαν pop-up στο One&Only Aesthesis.

Sumosan στο One&Only Aesthesis

Το One&Only Aesthesis στην Αθήνα ενισχύει τη γαστρονομική του παρουσία με την άφιξη του διεθνώς αναγνωρισμένου brand εστιατορίων Sumosan. Αυτό το καλοκαίρι, το Sumosan αναλαμβάνει τον χώρο του Thimisi Bar, παρουσιάζοντας ένα σύγχρονο pop-up εστιατόριο που συνδυάζει εξαιρετικές ιαπωνικές γεύσεις με δημιουργικότητα και υψηλή αισθητική.

Με έδρα το Λονδίνο, το Sumosan έχει τιμηθεί με σημαντικά διεθνή βραβεία για τη πρωτοποριακή του προσέγγιση στην ιαπωνική κουζίνα, συνδυάζοντας παράδοση με σύγχρονη δημιουργικότητα.

Sumosan στο One&Only Aesthesis 3

Έχοντας παρουσία σε σημαντικές μητροπόλεις όπως το Βερολίνο, η Ντόχα, η Ριάντ αλλά και δημοφιλείς προορισμούς όπως η Κρήτη και το Κουρσεβέλ, το Sumosan συνεχίζει την παγκόσμια επέκτασή του αφήνοντας το στίγμα του και στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Sumosan στο One&Only Aesthesis 1

"Η άφιξη του Sumosan προσθέτει μια συναρπαστική νέα διάσταση στη γαστρονομική μας πρόταση στο One&Only Aesthesis. Γνωστό για το δημιουργικό του πνεύμα και το κομψό του ύφος, το pop-up δεν φέρνει μόνο μια παγκόσμια αύρα στο θέρετρο, αλλά διευρύνει και τις επιλογές για φαγητό τόσο για τους επισκέπτες μας όσο και για την τοπική Αθηναϊκή κοινότητα. Είναι ένα τολμηρό βήμα που μας συνδέει ακόμα πιο βαθιά με τη ζωντάνια της Ριβιέρας", δηλώνει ο Gerald Krischek, Γενικός Διευθυντής του resort.

Sumosan στο One&Only Aesthesis 2

Στο επίκεντρο του pop-up θα βρίσκεται ένα μενού που τιμά την ιαπωνική γαστρονομία, ενώ τολμά να προτείνει απρόσμενους γευστικούς συνδυασμούς. Από τα αριστοτεχνικά maki, sushi και sashimi, μέχρι τις signature δημιουργίες όπως η σαλάτα αστακού, τα sashimi taquitos, οι γαρίδες με wasabi και ο μαύρος μπακαλιάρος με miso, κάθε πρόταση αντανακλά τη φιλοσοφία του brand για κορυφαία ποιότητα και άψογη εκτέλεση.

Sumosan στο One&Only Aesthesis 4

Σε μια ζωντανή, κοσμοπολίτικη και χαλαρή ατμόσφαιρα, το pop-up Sumosan στο One&Only Aesthesis φιλοδοξεί να γίνει ο πιο περιζήτητος γαστρονομικός προορισμός του φετινού καλοκαιριού στην Αθήνα. Η επίσημη έναρξη αναμένεται αυτό το καλοκαίρι, με περισσότερες λεπτομέρειες για τη λειτουργία και τις κρατήσεις να ανακοινώνονται σύντομα.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.