Κυριακή του Πάσχα σε Συν Αθηνά και Αμπιμπάγιο

Κυριακή του Πάσχα σε Συν Αθηνά και Αμπιμπάγιο

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι στην Αθήνα το επόμενο, πολύ ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο και αναζητάς ένα μέρος για να απολαύσεις την Κυριακή του Πάσχα, τότε οι απαντήσεις καταφθάνουν από το Θησείο.

Κι αυτό γιατί τόσο το Συν Αθηνά όσο και το Αμπιμπάγιο θα σερβίρουν ένα ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση μενού. 

Μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει χωριάτικη και πράσινη σαλάτα (με ψητό μανούρι, ψητό κολοκύθι και ντρέσινγκ πευκόμελο), τζατζίκι και τυροκαυτερή, κολοκυθοκεφτέδες με σος γιαουρτιού, λουκάνικο σχάρας, σεφταλιές με σος μουστάρδας, φρυγαδέλι με μοσχαρίσιο συκωτάκι γάλακτος και ξινολάχανο, τηγανιά μανιταριών με σος χαρουπόμελο και μυρωδικά, εξοχικό χοιρινό με κεφαλογραβιέρα ωρίμανσης και ψητές ντομάτες & πιπεριές, χοιρινή σταβλίσια και μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος, αρνί ψημένο στις κληματαριές, μοσχαρίσια μπιφτέκια, κοτόπουλο σχάρας. 

Για το φινάλε, θα υπάρχει μπακλαβάς-μηλόπιτα με παγωτό μήλο-κανέλα και καρυδόπιτα με μους ελληνικού καφέ και παγωτό. 

Αξίζει, δε, να γνωρίζεις πως το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, τα δύο μέρη θα σερβίρουν και παραδοσιακή μαγειρίτσα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Αμπιμπάγιο

Ηρακλειδών 3, Θησείο
  • Εστιατόρια

Συν Αθηνά

Ηρακλειδών 2, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
14/09/2025

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

O 'Armando' βγάζει την πίτσα του… out of the box

Μια σειρά από αναπάντεχα pop ups φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την πίτσα, στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος.

Πώς το Μαμαλούκα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Όλη η Ελλάδα στο πιάτο, με θέα τον Θερμαϊκό, σε ένα sui generis γευστικό σποτ.

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.