"La Pasteria": Γιορτινές γεύσεις με πολλή αγάπη για τα παιδιά

La Pasteria

A υτές τις γιορτές, οι σεφ της "La Pasteria", του αγαπημένου προορισμού για όλη την οικογένεια, δημιούργησαν πέντε νέες γεύσεις με άρωμα χριστουγεννιάτικης Ιταλίας. Ξεκινήστε με μια σαλάτα με γκοργκοντζόλα, ρόδι και προσούτο Πάρμας και συνεχίστε με ζυμαρικά όπως οι Pappardelle tartufato με σάλτσα από mascarpone και flakes φρέσκιας τρούφας και τα Linguine burrata a pomodorini με ψητά ντοματίνια και μοτσαρέλα burrata ή τα σκαλοπίνια από μοσχαρίσιο rib-eye με προσούτο Πάρμας και σος από φασκόμηλο και βούτυρο. Μη χάσετε την απολαυστική μους σοκολάτας με κροκάν και βύσσινο. Όμως, εκτός του ότι απολαμβάνουμε μοναδικές γεύσεις, φέτος τα Χριστούγεννα παραγγέλνοντας τα πιάτα από το χριστουγεννιάτικο menu της "La Pasteria", στηρίζουμε το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με μέρος των εσόδων να διατίθεται για την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

La Pasteria

Επισκεφθείτε ένα εστιατόριο #LaPasteria ή παραγγείλτε από το lapasteria.gr για online take-away και από τις πλατφόρμες online παραγγελίας e-food & Wolt

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"