"The Zillers": Γιορτινό fine dining

Την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η δράση ξεκινά με τις εκπλήξεις του σεφ για να ξεδιπλωθεί σταδιακά μια γευστική εμπειρία.

The Zillers

Το βραβευμένο εστιατόριο φορά τα καλά του και στολίζεται με εξαιρετική αισθητική, μοναδική θέα και υψηλή γαστρονομία. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το αποτέλεσμα που δημιουργούν η υπέροχη ταράτσα, τα ολόλευκα δαντελένια γύψινα, οι ξύλινες λεπτομέρειες και τα μαρμάρινα σκαλιά, μαζί με τη βραβευμένη γαστρονομική πρόταση με την υπογραφή του σεφ Παύλου Κυριάκη έχουν καταστήσει το "The Zillers" μια σταθερά στα δρώμενα του αθηναϊκού κέντρου.

The Zillers

Κάτι που φυσικά εξακολουθεί να ισχύει και για τις ημέρες των γιορτών. Ειδικά για τις μέρες αυτές ο εξαιρετικός γευσιπλάστης Παύλος Κυριάκης δημιουργεί δύο πολύ ξεχωριστά μενού (στα € 200 και € 280).

The Zillers

Την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η δράση ξεκινά με τις εκπλήξεις του σεφ για να ξεδιπλωθεί σταδιακά μια γευστική εμπειρία που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επιλογές όπως καλκάνι με ριζότο σπαραγγιών, μύδια και μπερ μπλαν, φασιανό με πουρέ σελινόριζας, πεσκανδρίτσα με χαβιάρι και ελάφι με σάλτσα Perigueux.

The Zillers

Μητροπόλεως 54, κέντρο, 2103222277, thezillersroofgarden.gr, The Zillers, @the_zillers

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"