Τα εστιατόρια των Κυκλάδων που αποθεώνουν την ελληνική κουζίνα

Τα γευστικά σημεία της δημοφιλούς Αιγαιοπελαγίτικης πολυνησίας που υπηρετούν κομψά την παραδοσιακή και σύγχρονη έκφανση της εθνικής μας γαστρονομίας.

Εστιατόρια των Κυκλάδων με καλή ελληνική κουζίνα @Panigyri Restaurant

Η ελληνική κουζίνα -σύγχρονη και παραδοσιακή, στεριάς και θάλασσας- παρουσιάζει εξαιρετικά δείγματα αναβάθμισης τα τελευταία χρόνια, γίνεται και πάλι μόδα και, γενικότερα, αγαπιέται από κοινό και σεφ. Φροντίζουν γι' αυτό δεκάδες εστιατόρια της χώρας, που ξεχωρίζουν στη λίστα των κορυφαίων, στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2023 από το Αθηνόραμα. Στις Κυκλάδες συναντάς πολλά εξ' αυτών, μέρη όπως τα παρακάτω. Εστιατόρια των Κυκλάδων λοιπόν: 

"Selene" - Σαντορίνη

Σε έναν εξαιρετικό χώρο με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, ο Έκτορας Μποτρίνι δημιουργεί μια εντυπωσιακή σύγχρονη ελληνική κουζίνα, με πιάτα πρωτότυπα, αρμονικά, φινετσάτα, διαφορετικά, με τεχνικές αιχμής. Ο πολύ καλός σεφ Βασίλης Ρούσσος εκτελεί άψογα τη σύλληψη του Μποτρίνι, με ελαφράδα και κομψότητα. Από τα καλύτερά πιάτα, ο μαριναρισμένος σκάρος με σύκο, φράουλα και μάραθο και η ωδή στον σαντορινιό ντοματοκεφτέ. Εξαιρετικό σέρβις, πολύ καλή λίστα κρασιών.

"Varoulko Santorini" - Σαντορίνη

Varoulko Santorini

Πάνω στα γκρεμνά της Καλντέρας στο Ημεροβίγλι, με εξαιρετική θέα στο πέλαγος και στη Θηρασιά, και με τον διάσημο βράχο του Σκάρου σε απόσταση αναπνοής, το πολυβραβευμένο "Varoulko" παρουσιάζει τη γευστικότατη σαντορινιά εκδοχή του. Η κουζίνα του Λευτέρη Λαζάρου ξεδιπλώνεται με φινέτσα και δημιουργικότητα σε πιάτα τολμηρά και βαθιά νόστιμα. Νέος chef de cuisine για το 2023, ο Ηλίας Τσικρίκης.

"Grandma's" - Ίος

εστιατόριο Grandma's στο ξενοδοχείο Liostasi στην Ίο

Η σύγχρονη ελληνική κουζίνα στο "Grandma’s", το καλύτερο εστιατόριο του νησιού, είναι εκλεπτυσμένα δημιουργική και άψογη τεχνικά. Με τον Σωτήρη Ευαγγέλου πάντα σε ρόλο consultant chef και τον ταλαντούχο Θοδωρή Κυριακίδη ως νέο καπετάνιο της κουζίνας, το "Grandma's" προτείνει μια ακόμη πιο δημιουργική γαστρονομική πρόταση, που τιμά την ελληνική και κυκλαδίτικη γεύση με σύγχρονη ελευθερία. Κομψή βεράντα με arty αισθητική και ανοιχτή θέα πάνω στο φωτισμένο λιμάνι, στιβαρό σέρβις, ατμόσφαιρα διακοπών και beautiful people.  

"Petra Restaurant" - Σαντορίνη

Εστιατόριο με εξαιρετική θέα στην καλντέρα και την Οία, στο ατμοσφαιρικό poolside του ξενοδοχείου "Canaves Oia Suites". Ο σεφ Τάσος Στεφάτος και η ομάδα του προτείνουν μια σύγχρονη ελληνική κουζίνα που πατάει σε κλασικές αξίες και επτανησιακές παραδόσεις, τις οποίες εξελίσσουν με ευρηματικότητα και κοφτερή τεχνική. Νέος chef de cuisine για το 2023 είναι ο Σπύρος Κασελούρης.

"Cantina" - Σίφνος

Στην τρίτη χρονιά της λειτουργίας του, το ιδιαίτερο σποτ που έχει στήσει ο Γιώργος Σαμοΐλης έχει εξελιχθεί σε εστιατόριο-προορισμό για όλες τις Κυκλάδες. Το ρουστίκ-γκουρμέ ύφος της κουζίνας του γίνεται κατανοητό σε κάθε πιάτο του μενού, με τις high-end ιδέες να εκτελούνται άψογα, σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό σκηνικό. Ξεχωρίζουν τα παϊδάκια ροφού στα κάρβουνα με τηγανητό μιλφέιγ πατάτας και ταραμαγιονέζα και η dry aged μπριζόλα από πρώην γαλακτοπαραγωγική αγελάδα.

"Ches" - Ίος

Ches Ios

Art νεο-ρουστίκ ύφος για το νέο εστιατόριο του "Calilo", που σου δίνει την αίσθηση μιας "φωλιάς" στο πλάτωμα του βράχου και ίπταται στην κυριολεξία πάνω από την παραλία του Παππά. Το concept του μενού, δημιουργημένο από τον βραβευμένο σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη σε εκτέλεση του Σπύρου Τζίλη, είναι έξυπνο, φρέσκο και πρωτότυπο, και μας ταξιδεύει από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη ως την Πάρο, την Τήνο και τη Νάξο, με αυθεντικές πρώτες ύλες από κάθε νησί και σύγχρονη προσέγγιση στις μείξεις του και στις εκτελέσεις του.

"Efisia" - Μύκονος

Efisia

Χαλαρό κοσμοπολίτικο σκηνικό πλάι στη μεγάλη πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου. Ο έμπειρος σεφ Ηλίας Μάσλαρης εμπνέεται από συνταγές της ελληνικής παράδοσης και δημιουργεί καλοφτιαγμένα και νόστιμα πιάτα με τοπικές, εποχικές πρώτες ύλες στη φιλοσοφία farm-to-table, που υποστηρίζει το εστιατόριο.

"Ιθaka" - Ίος

Το αγαπημένο γκουρμέ στέκι με τη μικρή του βεράντα πάνω στον παραλιακό δρόμο του λιμανιού άπλωσε τα τραπέζια του και πάνω στη θάλασσα δίπλα στα σκάφη, τα ιστιοπλοϊκά και τα ψαροκάικα. Ο Ντένης και ο Χάρης, ιδιοκτήτες και σεφ, συνεχίζουν την καλή τους δουλειά στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, με ιδιαίτερη προτίμηση στην κουζίνα ψαριού, δημιουργώντας πιάτα σαν τον ροφό φρικασέ με βλίτα, την πεσκανδρίτσα με γίγαντες ή το κριθαράκι θαλασσινών, χωρίς να λείπουν από τις προτάσεις τους το νιώτικο κατσικάκι με φάβα ή η ανοιχτή σπανακόπιτα.

"Kenshō Ornos Restaurant" - Μύκονος

Kensho Ornos Mykonos
Σταύρος Χαμπάκης

Το εστιατόριο του ομώνυμου πολυτελούς ξενοδοχείου, με την ντιζαϊνάτη σάλα και το υπερυψωμένο ντεκ, σε κερδίζει εξ αρχής με τη θέα στον κόλπο του Ορνού. Ο ταλαντούχος σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης προτείνει πιάτα σε σύγχρονο ελληνικό ύφος, που ενίοτε ενσωματώνουν δημιουργικά στοιχεία από άλλες κουλτούρες, και δουλεύονται με τρόπο ο οποίος φανερώνει ευχέρεια στις σύγχρονες τεχνικές της κουζίνας.

"Μαραθιά" - Τήνος 

Μαραθιά

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, σερβίρει σε κομψό ντεκ πάνω στο κύμα, με θέα τον απέραντο ορίζοντα και τη Χώρα της Τήνου, αλλά και σε δροσερή αυλή. Η κουζίνα προτείνει πιάτα από την τηνιακή και την ευρύτερη κυκλαδίτικη παράδοση. Highlight του μενού αποτελούν τα ψάρια που ωριμάζει ο ιδιοκτήτης Μαρίνος Σουράνης με εξαιρετική επιμέλεια και γνώση, αλλά και το δικό του αβγοτάραχο από επιλεγμένα ψάρια. Σέρβις υψηλού επιπέδου.

"Nōema" - Μύκονος

Η πιο γευστική και κεφάτη αυλή στη χώρα της Μυκόνου το μοδάτο και δημοφιλές "Nōema" απλώνεται σε δύο επίπεδα εκπέμπει κοσμοπολίτικα vibes και γοητεύει με τις καινοτόμες ιδέες του βραβευμένου σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου. Ο Αθηναγόρας δημιουργεί μαζί με τον Πάνο Τσίκα μια πληθωρική σέξι γεμάτη εντάσεις σύγχρονη ελληνική κουζίνα. Από τα καλύτερα πιάτα τους η καπνιστή ταραμοσαλάτα, η εξαιρετικά ψημένη μελιτζάνα στα κάρβουνα με ταχίνι και καρύδια και το κυκλαδίτικο καλαμάρι με πράσινη φάβα.

"Panigyri Festival Food" - Σαντορίνη

Μια πολύ ξεχωριστή μοντέρνα ελληνική κουζίνα παρουσιάζει ο Φάνης Μαϊκαντής στην όμορφη αυλή του εστιατορίου του, που βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο των Φηρών. Προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και από το ιδιόκτητο μποστάνι του σεφ, γίνονται η βάση για σπεσιαλιτέ δημιουργικές και συχνά ιδιότυπες, που ξαφνιάζουν και τέρπουν. Olive oil list με ελληνικά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, κάποια εκ των οποίων "φινίρουν" τις προτάσεις της κουζίνας.

Διαβάστε Επίσης

"Vezené Santorini" - Σαντορίνη

Με κάδρο την καλντέρα και υπόβαθρο την όμορφη infinity πισίνα του "Cavo Tagoo", ο Άρης Βεζενές αντιπαραθέτει στο υπερθέαμα του σαντορινιού ηλιοβασιλέματος αυτό της πυρωμένης ανοιχτής φωτιάς του, με μια εντυπωσιακή εστία μήκους τριών μέτρων, στη θέρμη, τη φλόγα και τα κάρβουνα της οποίας καπνίζει, σιγοψήνει και καψαλίζει εκλεκτά κρέατα, θαλασσινά και λαχανικά, με τόλμη και ακρίβεια. Ξεχωριστό κεφάλαιο οι ωμοφαγικές δημιουργίες του.

"Araklia"

Σε ένα ύψωμα της μικρής Ηρακλειάς, το εστιατόριο του σεφ Γιάννη Γαβαλά έχει κουκλίστικη πράσινη αυλή με θέα στα γύρω νησιά, ενώ στο εσωτερικό σε υποδέχεται η παραδοσιακή σάλα σπιτιού με τα παλιά της έπιπλα. Ο Ηρακλειανός σεφ μαγειρεύει με εποχικά προϊόντα του νησιού του και των Κυκλάδων παραδοσιακές συνταγές ατόφιες ή με ελαφριές παρεμβάσεις και πολλές χειροποίητες παρασκευές, προσφέροντας μια σπάνια εικόνα της τοπικής γαστρονομίας.

"Bostani"

Σε έναν προσεγμένο κήπο με αρωματικά βότανα και φυτά και με μοναδική θέα στη θάλασσα, το "Bostani Bar & Restaurant", υπό την επιμέλεια του Νίκου Θωμά (και με τη Μάρθα Ζήκα μέχρι πρότινος επικεφαλής της κουζίνας του), υπηρετεί το bistronomy concept του, πατώντας στην αιγαιοπελαγίτικη και ελληνική γαστρονομική κουλτούρα, υπό ένα πρίσμα fusion δημιουργικότητας. Ξεχωρίζει η άψεγάδιαστα ψημένη σφυρίδα με πουρέ από κολοκύθι και βασιλικό σε καπνιστό αβγολέμονο. Νέος chef de cuisine για το 2023, ο Πάνος Κουμουνδούρος.

"Ηλιοβασίλεμα" - Σύρος

Ηλιοβασίλεμα

Κομψό, χαλαρό εστιατόριο στα λευκά και απέναντι μεγάλη ξύλινη πέργκολα για τα υπαίθρια τραπέζια, λίγα μέτρα από την παραλία του Γαλησσά. Χρόνια τώρα, ο σεφ Κώστας Μπουγιούρης ψάχνει εδώ την τοπική πρώτη ύλη και αναδεικνύει τη φρεσκάδα της στο έπακρο, με έμπειρη διαχείριση, λιτούς, ευρηματικούς συνδυασμούς και στιλάτη παρουσίαση, ισορροπώντας την παράδοση με σύγχρονη ματιά.

"Ήταν ένα μικρό καράβι" - Τήνος

Ήταν ένα μικρό καράβι

Το παλιό θερινό σινεμά έχει μεταμορφωθεί σε όμορφη, φιλόξενη και παρεΐστικη εσωτερική αυλή, αγκαλιασμένη από την επιβλητική κληματαριά. Εκεί, ο Αντώνης Ψάλτης εμπνέεται κυρίως από την παράδοση και δημιουργεί μια ραφιναρισμένη εκδοχή της τηνιακής και ελληνικής κουζίνας.

"Fly Away"

Με πρώτο ορεκτικό τη σαγηνευτική θέα στην Καλντέρα και το ηλιοβασίλεμα πίσω απ’ την Οία, το εστιατόριο του εντυπωσιακού "West East Suites" συνδυάζει ένα από τα πιο ρομαντικά sunsets του νησιού με ένα σφιχτό και συγκροτημένο μενού, όπου οι σαφείς ελληνικές αναφορές του σεφ Στράτου Χαϊταρίδη εκφράζονται με τρόπο δημιουργικό και τεχνική υψηλού επιπέδου, σε πιάτα ευρηματικά, αλλά ταυτόχρονα τόσο οικεία, όσο το φρυγανισμένο ψωμί με ελαιόλαδο σε "δάκρυα" ζάχαρης, που σερβίρει ως καλωσόρισμα.

"Θαλασσάκι" - Τήνος

Θαλασσάκι

Η κουζίνα της Αντωνίας Ζάρπα έχει ρίζες στην τηνιακή παράδοση, την οποία αναδεικνύει με σύγχρονο πνεύμα και τη σερβίρει σε μια προβλήτα κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, στο μικρό χωριουδάκι που βρίσκεται στον όρμο των Υστερνίων. Γευστικό αποτέλεσμα που δικαιολογεί τη φήμη και τη συνολική πρόταση που κάνει ενδιαφέρουσα την επίσκεψη. Στα συν είναι επίσης τα υλικά, τα περισσότερα από τα οποία επιλέγονται από μικρούς Τηνιακούς παραγωγούς.

"Idol Restaurant Bar" - Σαντορίνη

Παρότι περικυκλωμένο από τουριστικού προσανατολισμού στέκια, το προικισμένο με βεράντες σε πολλαπλά επίπεδα και χάζι στην Καλντέρα "Idol" κρατά ψηλά τον γευστικό πήχη, χάρη στην προσωπικότητα με την οποία μπολιάζει την κουζίνα του ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής. Τα πιάτα, που υλοποιεί με ακρίβεια ο head chef Αρτέμης Σορώτος, "γνέθουν" μια ιδιοσυγκρασιακή εκδοχή της ελληνικής παράδοσης, ενώ τις γεύσεις σιγοντάρει η εντυπωσιακή κάβα με το μεγάλο εύρος και βάθος σε ελληνικές και όχι μόνο ετικέτες.

"Kalopsia" - Τήνος

Kalopsia
© Stavros Habakis

Λίγο έξω από το λιμάνι της Τήνου μάς υποδέχεται ένα εστιατόριο που φωνάζει γούστο και κομψότητα, φωτεινό, με γήινες αποχρώσεις και λιτές γραμμές. Το νέο εγχείρημα του Γιώργου Στυλιανουδάκη εμβαθύνει στα υλικά και στις γαστρονομικές φαρέτρες του νησιού, με αποτέλεσμα την ανανέωση της τοπικής κουζίνας και την νοστιμιά.

"Mario" - Πάρος

Πάνω στο παλιό λιμανάκι της Νάουσας, σε πόστο-κλειδί, ο Μάριος Τσαχπίνης έχει δημιουργήσει ένα από τα πλέον αγαπητά και δημοφιλή εστιατόρια του νησιού. Πάντα με έμφαση στο φρέσκο ψάρι, που θα το απολαύσετε ψημένο με μαεστρία, ο σεφ Γιάννης Μαρκουλής συνθέτει ένα μενού με ενδιαφέρουσες θαλασσινές σπεσιαλιτέ που έχουν μοντέρνο ελληνικό χρώμα, όπως το ψητό χταπόδι με χούμους και παριανή ρεβιθάδα, και ο φίνος τόνος χουνκιάρ μπεγιεντί. Από το φετινό καλοκαίρι το εστιατόριο λειτουργεί σε νέο χώρο στην Παροικιά.

"Mia's" - Σαντορίνη

Μια μικρή στιλάτη σάλα νεοαστικής αύρας, ένα μινιόν μπαλκόνι με αποστομωτική θέα στην Οία και την Καλντέρα, αλλά και ένα rooftop-παρατηρητήριο συνθέτουν την οικεία θέρμη του κουκλίστικου εστιατορίου που δημιούργησε η Ελληνοαμερικανίδα restaurateur Sellia Georges, με δράση στο Σικάγο και καταγωγή από τη Σαντορίνη, και έγινε σουξέ του νησιού από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του. Στην επιτυχία συμβάλλουν τα μέγιστα οι σύγχρονες αποδόσεις ελληνικών κλασικών πιάτων, που υπογράφει η σεφ Αυγερία Σταπάκη και εκτελεί με ακρίβεια η Έλλη Μητράι.

"Noa" - Μύκονος

Noa

Χαλαρό εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας δίπλα στην πισίνα. Ο σεφ Παναγιώτης Τσουκάτος παίζει με την ελληνική κουζίνα, δημιουργώντας σύγχρονα πιάτα που συνεχίζουν όμως να σε ταξιδεύουν στις γεύσεις και στα αρώματα της παράδοσης. Φιλικό σέρβις, χαρούμενη ατμόσφαιρα και όλα τα πιάτα σε φιλοσοφία "μοιράσματος" στο κέντρο του τραπεζιού.

"Nos" - Σίφνος

Ο executive chef Αθηναγόρας Κωστάκος δίνει τις κατευθύνσεις στο ομώνυμο του ξενοδοχείου εστιατόριο, τοποθετώντας την καλή πρώτη ύλη στο επίκεντρο και ακολουθώντας τις προσταγές της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας. Ξεχωρίζει το σιγο-μαγειρεμένο αρνίσιο χεράκι με λαδολέμονο και καπνιστό αλάτι.

"Ω omega3"

Στο προσεγμένο όσο και μποέμ fish bar του Πλατύ Γιαλού, ο Παύλος Τσιγκούλης παραμένει πιστός στο γευστικό concept που ξεκίνησε ο Γιώργος Σαμοΐλης, με σαφές focus στη θαλασσινή κουζίνα και ιδιαίτερη αγάπη για τα ωμά. Ξεχωρίζει ο ζουμερός και πεντανόστιμος αστακός σε beurre blanc και η dry aged κοιλιά μαγιάτικου με ξίδι ντομάτας και καπνιστό ταραμά.

"Pere Ubu" - Μύκονος

Ο Κώστας Τσίγκας έχει συνθέσει ένα σύγχρονο ελληνικό μενού, βασισμένο σε κλασικές ιδέες και δυσεύρετα υλικά της ελληνικής παράδοσης με comfort εξπρεσιονιστικές γεύσεις που όλα σερβίρονται στη μέση, σε στιλάτα χειροποίητα κεραμικά σκεύη. Όλα μέσα στο φιλόξενο κομψό ντιζάιν και την εμπνευσμένη από την παράδοση αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου "Kalesma", το opening του οποίου έκανε αίσθηση στη Μύκονο.

Διαβάστε Επίσης

"Rada" - Πάρος

Ατμόσφαιρα boho chic στο open air εστιατόριο του ξενοδοχείου "Cove Paros", που μοιάζει με φυσική συνέχεια της αμμουδιάς των Αγίων Αναργύρων, λίγο έξω από τη Νάουσα. Στο μενού, που δημιούργησε ο βραβευμένος Γκίκας Ξενάκης και εκτελεί ο σεφ Δανιήλ Παπατριανταφύλλου, κλασικές γεύσεις μετατρέπονται με μαεστρία σε μοντέρνες ελληνικές σπεσιαλιτέ.

"Το Μεράκι του Μανώλη" - Σίφνος

Στο Βαθύ και σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της παραλίας του οικισμού, η δημοφιλής ταβέρνα σερβίρει παραδοσιακές γεύσεις με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες. Ξεχωρίζει ο έξοχος μουσακάς και το καλοφτιαγμένο ιμάμ. Επίσης, μία έξοχα δομημένη λίστα κρασιών σε ένα απροσδόκητο κελάρι.

"Vassilenas Blue" - Αντίπαρος

Η κυκλαδίτικη εκδοχή του βραβευμένου αθηναϊκού "Βασίλαινα" ξεδιπλώνει τη δράση της σε μια κομψή open air αυλή, κοντά στο κεντρικό σοκάκι της Αντιπάρου. Η κουζίνα δίνει αναμενόμενα το προβάδισμα στο ψάρι, χωρίς να λείπουν οι επιλογές για όσους προτιμούν το κρέας. Πολύ ενδιαφέροντα ωμά, καθένα με τον δικό του χαρακτήρα, αλλά και κύρια πιάτα σαν το μαγιάτικο σαβόρο με παλαιωμένο ξίδι και τη ζουμερή σφυρίδα με χόρτα και σάλτσα αγκινάρας.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.