Ο "Jerar" υποδέχεται τον "Hasika"

Ή αλλιώς η δημιουργική εκδοχή της κρητικής γεύσης κατασκηνώνει στο φευγάτο Greco-fusion εστιατόριο της Δάφνης από 20 έως και 24 Ιουνίου, για ένα pop-up που θα ανανεώσει την παλέτα της ελληνικής δημιουργικής γεύσης.

Ο Μιχάλης Χάσικος αναπολεί τα ρακοκάζανα και μας φτιάχνει χοχλιούς με ξινόχοντρο

Με το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2023 να έχει μόλις προστεθεί στη μακρά λίστα διακρίσεών του, το "Hasika", το ανατρεπτικό εστιατόριο του chef-patron Μιχάλη Χάσικου, μετακομίζει από το Ρέθυμνο στη Δάφνη, για να… κατασκηνώσει από τις 20 έως και τις 24 Ιουνίου στο "Jerar", τη γαστρονομική έδρα του Χάρη Νικολούζου, που μετά από μακρά πορεία σε κορυφαία εστιατόρια των Κυκλάδων, γράφει τη νέα σελίδα της ελληνικής μπιστρονομίας στο μαγνητικό off Broadway στέκι του.

Σε ένα pop-up 5 ημερών, το "Hasika" θα φέρει στην Αθήνα τη γευστική κουλτούρα και τη δημιουργική ματιά με την οποία έδωσε νέα πνοή στην κρητική παράδοση, συστήνοντας στο κοινό του "Jerar" πιάτα εμπνευσμένα από το ευρηματικό του παλμαρέ, όπως η χανιώτικη κρεατότουρτα με ξινομυζήθρα και πηχτόγαλο, ο μουσακάς χταπόδι και το τσιγαριαστό αρνάκι με πλιγούρι, ή οι γαρίδες "σαγανάκι" σε αριάνι, με ντομάτα, φέτα, χαβιάρι μαύρου σκόρδου και παξιμάδι χαρουπιού.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.