"Pool Your Cinema": Μία ξεχωριστή εμπειρία θερινού κινηματογράφου στη "Μεγάλη Βρεταννία"

Επιτυχίες του παγκόσμιου κινηματογράφου σε συνδυασμό με ένα απολαυστικό ατομικό σετ μενού με fingerfood.

Pool Your Cinema

Σε ένα ρομαντικό σκηνικό κάτω από τα αστέρια με φόντο το λόφο του Λυκαβηττού η πισίνα του Ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρεταννία" μετατρέπεται και φέτος το καλοκαίρι σε θερινό σινεμά και καλεί όλους τους σινεφίλ να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή εμπειρία στην πιο πολυτελή εκδοχή της.

Το "Pool Your Cinema", στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου, μας υποδέχεται κάθε Πέμπτη με Κυριακή με αγαπημένες κλασσικές ταινίες αλλά και μεγάλες πρόσφατες επιτυχίες του Hollywood που έρχονται στη μεγάλη οθόνη να μας ταξιδέψουν και να μας κρατήσουν συντροφιά στην πόλη τα νοσταλγικά βράδια του καλοκαιριού.

Pool Your Cinema

Και καθώς σε αυτό το σενάριο η γεύση έχει ρόλο πρωταγωνιστή, η έμπειρη ομάδα των σεφ του ξενοδοχείου έχει επιμεληθεί ένα απολαυστικό ατομικό σετ μενού με fingerfood. Χειροποίητα nachos, taco με γαρίδα tempura, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheeseburger, λαχταριστό corn dog και καραμελωμένα ποπκόρν με βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθό αλατιού θα μεταμορφώσουν το κάθε λεπτό προβολής σε μια εμπειρία απόλαυσης και πολυτέλειας.

Η έναρξη γίνεται την Πέμπτη 8 Ιουνίου με το "Breakfast at Tiffany’s" με τη θρυλική Audrey Hepburn και τον George Peppard σε σκηνοθεσία Μπλέικ Έντουαρντς. Μια από τις πιο δημοφιλείς ρομαντικές κομεντί αμερικανικής παραγωγής του 1961 που εξακολουθεί να συναρπάζει. Προσεχώς στην οθόνη του Pool Your Cinema: "American Beauty", "Dirty Harry", "The Menu" και πολλές άλλες επιτυχίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Πεμ., Παρ., Σαβ., Κυρ.: 9.30 μ.μ. | Για κρατήσεις θέσης εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.