Για θαλασσινούς μεζέδες στο "Ρακί μεζέ"

Κλασικό πλέον στέκι της παρέας στην Καλλιθέα, το μεζεδοπωλείο του Ομίλου Καστελόριζο αγαπά όλα τα καλά της θάλασσας.

Ρακή Μεζέ © Λεωνίδας Τούμπανος

Μεζέδες με μικρούς γευστικούς θησυρούς στο πιάτο και πολλά σφηνάκια γλυκόπιοτη ρακή. Το ιερό δισκοπότηρο της ελληνικής εξόδου της παρέας θα το βρεις σε αυτό το γουστόζικο σημείο συνάντησης της παρέας στην Καλλιθέα, που συνδυάζει σε απόλυτη αρμονία όλα όσα χρειάζεσαι για μια χαλαρή έξοδο φουλ της θάλασσας. 

Ρακή Μεζέ
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ρακή Μεζέ
© Λεωνίδας Τούμπανος

Οικείο, με νοσταλγικές και σύγχρονες πινελιές στο ντεκόρ σε απόλυτη αρμονία, το πρωτότυπο concept του Ομίλου Καστελόριζο είναι το στέκι όπου οι παραδοσιακές νοστιμιές με ελληνικό πρόσημο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Σταθερή αξία εδώ είναι η καλή σχέση ποιότητας-τιμής με προτάσεις που δίνουν αποκλειστικό βήμα στη θάλασσα απλά, νόστιμα και με πολύ διακριτικές δημιουργικές νότες. Την περίοδο της Σαρακοστής λοιπόν είναι ιδανική πρόταση εξόδου αφού εδώ θα βρείτε μεζέδες περιωπής όπως τα αχνιστά πολίτικα μύδια και το γαριδάκι με τη σέσουλα αλλά και χορταστικά πιάτα όπως το ριζότο θαλασσινών και το λιγκουίνι με καβούρι που θα απολαύσετε με άφθονο κρασί, ούζο, μπίρα ή τσίπουρο. Σημειώστε όμως ότι το μενού της παρέας δεν θα είναι διαθέσιμο Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο ενώ Κυριακή του Πάσχα θα είναι κλειστά. 

Περισσότερες πληροφορίες

Ρακί Μεζέ

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334, Καλλιθέα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/04/2024

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.