Βόλτα τις Κυριακές, "But first we brunch" με τον Μπάμπη Ζιντίλη στο "Athénée"

To Athénée υποδέχεται ως guest pastry chef τον ταλαντούχο Μπάμπη Ζιντίλη για τέσσερις Κυριακές.

Μπάμπης Ζιντίλης

Το Κυριακάτικο brunch του Athénée φέρνει την άνοιξη με καλεσμένο έναν από τους πιο ταλαντούχους pastry chef της γενιάς του, τον Μπάμπη Ζιντίλη. Mε εντυπωσιακή πορεία σε βραβευμένα εστιατόρια όπως το "Funky Gourmet" και το "Opso" του Λονδίνου, ο δημιουργός του boutique ζαχαροπλαστείου "Σουit by Babis Zidilis" κάνει μια στάση από τις 12 Μαρτίου και έως τις 2 Απριλίου στο κοσμοπολίτικο Athénée, φιλοξενούμενος του executive chef του Ομίλου Πανά, Νίκου Σκλήρα. 

Οι γεύσεις που επιλέγει να παρουσιάσει για τέσσερις Κυριακές ξεδιπλώνοντα σε γλυκά όπως Sacher torte, τάρτα λεμόνι, πάστα αμυγδάλου, κέικ Barozzi, πορτοκαλόπιτα και ρυζόγαλο με στόχο να παρουσιάσει οικείες και αγαπημένες για το κοινό προτάσεις με φινετσάτες πινελιές και τεχνικές που εφαρμόζονται στις κουζίνες υψηλών απαιτήσεων. 

12/3-2/4, 1 μ.μ-5 μ.μ

Περισσότερες πληροφορίες

Athénée

Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένας "Πρίγκιπας" που γίνεται βασιλιάς της γεύσης

Το δημοφιλές σποτ των Εξαρχείων μεγαλώνει και εξελίσσεται, παραμένοντας μία θαυμάσια πρόταση για πριν και μετά από την πλησιέστερη θεατρική παράσταση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
27/03/2023

Bio Festival 2023: Τα πάντα για τα βιολογικά προϊόντα στην Τεχνόπολη

Βιολογικά προϊόντα φαγητού και ποτού, ομορφιάς και υγείας αλλά και μια σειρά από ομιλίες και workshops θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ που τιμά τη βιολογική παραγωγή.

Δυο νέες αγαπημένες γεύσεις από τη Nespresso Professional

Αρώματα βανίλιας και καραμέλας γεμίζουν την καθημερινότητά μας, με τις νέες αρωματικές γεύσεις Caffé Vanilio και Caffé Caramello, που εξελίσσουν δυο παλιά αγαπημένα φαβορί ραφινάροντας τη γευστική τους απόλαυση.

Η Nico Lazaridi καλωσορίζει τα μονοποικιλιακά κρασιά Cavalieri

Ένα ολοκαίνουριο κρασί από Merlot και η νέα εσοδεία για το Assyrtiko έρχονται να εμπλουτίσουν την οικογένεια μονοποικιλιακών οίνων Cavalieri.

Τι ετοιμάζεις στο "Chicken Picnic", Παύλο Κυριάκη;

Το επιτυχημένο project που κάνει γευστικό focus στο κοτόπουλο ενώνει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο σεφ.

Ο Ερβέ Προνζάτο είναι πλέον fusion και ανοίγει ένα νέο street-φουντάδικο στα Πετράλωνα

Ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ, πολιτογραφημένος στη γαστρονομική Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, δηλώνει ενθουσιωδώς κοσμοπολίτης, λατρεύει το street food και ανοίγει στα Πετράλωνα το ψαγμένο street-φουντάδικο "Hawker".