"The Parliament restaurant": Στην καρδιά της γιορτής

Aτμοσφαιρικά στολισμένο, με λαμπερά ρεβεγιόν με γκουρμέ υπογραφή και ζωντανή μουσική, εορταστικό γεύμα και πρωινό, υποδέχεται την πιο όμορφη εποχή του χρόνου το πολυτελές ξενοδοχείο του Συντάγματος.

The Parliament

Στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τα φώτα της γιορτής και τις εκδηλώσεις της πλατείας Συντάγματος, ατμοσφαιρικά στολισμένο, με λαμπερά ρεβεγιόν με γκουρμέ υπογραφή και ζωντανή μουσική, εορταστικό γεύμα και πρωινό, υποδέχεται την πιο όμορφη εποχή του χρόνου το πολυτελές ξενοδοχείο του Συντάγματος. Ο σεφ Νίκος Γιαννόπουλος υπογράφει το μενού τόσο στο καθιστό δείπνο της παραμονής Χριστουγέννων όσο και στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και το γεύμα σε μπουφέ ανήμερα των Χριστουγέννων, όλα με ξεχωριστές γεύσεις, εκλεκτά deli στο πνεύμα της γιορτής και συνοδευτικά κρασιά, ενώ οι pastry chefs Ευγένιος Βαρδακαστάνης και Γιάννης Κίκιρας του "Madame Fraise" βάζουν τις δικές τους μαγικές πινελιές στα επιδόρπια. Την πρώτη ημέρα του χρόνου, το γιορτινό πρωινό στο εστιατόριο "The Parliament" (7-11 π.μ.) είναι εμπειρία για γευστικό ποδαρικό στο 2023! Ειδικές τιμές για τα παιδιά, αλλά και προτάσεις για catering στο σπίτι δίνουν ιδέες για οικογενειακές στιγμές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
23/12/2025

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.