"The Parliament restaurant": Στην καρδιά της γιορτής

Aτμοσφαιρικά στολισμένο, με λαμπερά ρεβεγιόν με γκουρμέ υπογραφή και ζωντανή μουσική, εορταστικό γεύμα και πρωινό, υποδέχεται την πιο όμορφη εποχή του χρόνου το πολυτελές ξενοδοχείο του Συντάγματος.

The Parliament

Στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τα φώτα της γιορτής και τις εκδηλώσεις της πλατείας Συντάγματος, ατμοσφαιρικά στολισμένο, με λαμπερά ρεβεγιόν με γκουρμέ υπογραφή και ζωντανή μουσική, εορταστικό γεύμα και πρωινό, υποδέχεται την πιο όμορφη εποχή του χρόνου το πολυτελές ξενοδοχείο του Συντάγματος. Ο σεφ Νίκος Γιαννόπουλος υπογράφει το μενού τόσο στο καθιστό δείπνο της παραμονής Χριστουγέννων όσο και στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και το γεύμα σε μπουφέ ανήμερα των Χριστουγέννων, όλα με ξεχωριστές γεύσεις, εκλεκτά deli στο πνεύμα της γιορτής και συνοδευτικά κρασιά, ενώ οι pastry chefs Ευγένιος Βαρδακαστάνης και Γιάννης Κίκιρας του "Madame Fraise" βάζουν τις δικές τους μαγικές πινελιές στα επιδόρπια. Την πρώτη ημέρα του χρόνου, το γιορτινό πρωινό στο εστιατόριο "The Parliament" (7-11 π.μ.) είναι εμπειρία για γευστικό ποδαρικό στο 2023! Ειδικές τιμές για τα παιδιά, αλλά και προτάσεις για catering στο σπίτι δίνουν ιδέες για οικογενειακές στιγμές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.