"The Parliament restaurant": Στην καρδιά της γιορτής

Aτμοσφαιρικά στολισμένο, με λαμπερά ρεβεγιόν με γκουρμέ υπογραφή και ζωντανή μουσική, εορταστικό γεύμα και πρωινό, υποδέχεται την πιο όμορφη εποχή του χρόνου το πολυτελές ξενοδοχείο του Συντάγματος.

The Parliament

Στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τα φώτα της γιορτής και τις εκδηλώσεις της πλατείας Συντάγματος, ατμοσφαιρικά στολισμένο, με λαμπερά ρεβεγιόν με γκουρμέ υπογραφή και ζωντανή μουσική, εορταστικό γεύμα και πρωινό, υποδέχεται την πιο όμορφη εποχή του χρόνου το πολυτελές ξενοδοχείο του Συντάγματος. Ο σεφ Νίκος Γιαννόπουλος υπογράφει το μενού τόσο στο καθιστό δείπνο της παραμονής Χριστουγέννων όσο και στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και το γεύμα σε μπουφέ ανήμερα των Χριστουγέννων, όλα με ξεχωριστές γεύσεις, εκλεκτά deli στο πνεύμα της γιορτής και συνοδευτικά κρασιά, ενώ οι pastry chefs Ευγένιος Βαρδακαστάνης και Γιάννης Κίκιρας του "Madame Fraise" βάζουν τις δικές τους μαγικές πινελιές στα επιδόρπια. Την πρώτη ημέρα του χρόνου, το γιορτινό πρωινό στο εστιατόριο "The Parliament" (7-11 π.μ.) είναι εμπειρία για γευστικό ποδαρικό στο 2023! Ειδικές τιμές για τα παιδιά, αλλά και προτάσεις για catering στο σπίτι δίνουν ιδέες για οικογενειακές στιγμές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Simul κάνει πάρτι για τα 10 του χρόνια, με burgers και βραβευμένα cocktails

Το εστιατόριο του Νίκου Θωμά σβήνει δέκα κεράκια στην τούρτα της ζωής του και το γιορτάζει με ένα ανοιχτό πάρτι για όλους,

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/12/2025

"Ο Θωμάς"

Αρχοντική νοστιμιά στα βουνά

"Βεργιώτικο"

Μυσταγωγική κρεατοφαγία στη σπηλιά

Το πιάτο της εβδομάδας: Σολομός με στρατσιατέλα στο Matsuhisa Athens

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Νέος σεφ στα εστιατόρια 'Barbarossa' ο Αθανάσιος Κακαράς

Αλλαγή καπετάνιου στο πηδάλιο της γευστικής διεργασίας για τα δημοφιλή εστιατόρια Πάρου και Αθήνας.

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.