"Scorpina": Fine dining ψαροφαγία

Φέτος τα Χριστούγεννα γιορτάστε εναλλακτικά, στο πιο chic στέκι μοντέρνας ψαροφαγίας, που σας περιμένει στον όμορφα στολισμένο χώρο του στην καρδιά του Νέου Ψυχικού.

Scorpina © Λεωνίδας Τούμπανος

Στο πιο chic στέκι μοντέρνας ψαροφαγίας και τις γιορτές πρωταγωνιστούν η υψηλή αισθητική με τον ιδιαίτερο φωτισμό, το πολυτελές μπαρ με την εντυπωσιακή σάλα και, φυσικά, το εκλεπτυσμένο μενού του. Η "Scorpina" σας καλωσορίζει σε ατελείωτους γιορτινούς μαραθώνιους απόλαυσης με άρωμα θάλασσας. Οι λάτρεις του είδους θα βρουν καθημερινά ολόφρεσκα ψάρια και όστρακα, είτε σε κλασικές προτάσεις είτε σε fusion εκδοχές και ευφάνταστες παραλλαγές, όπως καρπάτσιο, ταρτάρ, τιραντίτο και σεβίτσε. Καλούδια από όλες τις ελληνικές θάλασσες σε κοπές και μαγειρέματα που προτιμάτε. Δειπνήστε όπως σας αξίζει, συνοδεύοντας με ένα καλό κρασί από τη μεγάλη και πολύ καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες. Ανοιχτά καθημερινές από 1 έως 11 μ.μ. και Κυριακή από 1 έως 7 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

Scorpina

Γρ. Ξενοπούλου 2, Ν. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο σεφ Θοδωρής Κυριακίδης σαλπάρει για Ίο

Μετά από σύντομο ελλιμενισμό στο πειραιώτικο "Βαρούλκο", ο σεφ επιστρέφει στο Αιγαίο για να αναλάβει την κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου "Grandma’s" του "Liostasi Hotel & Suites" στην Ίο, πλάι στον Σωτήρη Ευαγγέλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
07/02/2023

Η Johanne Syi είναι η γυναικεία φιγούρα που ξεχώρισε φέτος στις κουζίνες της Ασίας

Η καταξιωμένη επικεφαλής σεφ του εστιατορίου "Lolla" στη Σιγκαπούρη ανακηρύχθηκε από τον θεσμό "Asia's 50 Best Restaurants" ως η καλύτερη γυναίκα σεφ της Ασίας για φέτος.

Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών

Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.

Το "Napul’è" ανοίγει πανιά για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio σαλπάρει για το "Aeolis Tinos Suites".

Μπορεί η γαστρονομία να γίνει energy saving;

Οι σεφ αλλά κι εμείς πρέπει να προβληματιστούμε και με τη βοήθεια αρχαίων τεχνικών αλλά και με νέες τεχνολογίες να πετύχουμε το στόχο της ενεργειακής εξοικονόμησης.

"Acan": Κάτι από Λατινική Αμερική στο Μοσχάτο

Ένα νέο εστιατόριο εμπνέεται από τον θεό των Μάγια και παρουσιάζει μία λάτιν πολυσυλλεκτική κουζίνα.

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.