"Βλάσσης": Γευστικό σταυροδρόμι εξέλιξης και παράδοσης

Ένα από τα πιο cosy εστιατόρια της Αθήνας παραμένει μία από τις καλύτερες εορταστικές στάσεις για μια Xmas έξοδο στην πόλη.

Βλάσσης εστιατόριο

Αγαπημένος, νοσταλγικός και κλασάτος ο "Βλάσσης", μας υποδέχεται φορώντας τα γιορτινά του για ένα γαστρονομικό ταξίδι στην παράδοση και τη δημιουργία. Με μακρόχρονη πορεία και πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την ασυναγώνιστη γεύση, ένα από τα πιο cosy εστιατόρια της Αθήνας, πιστό στις αξίες του και στην εκλεπτυσμένη ελληνική κουζίνα, παραμένει μία από τις καλύτερες εορταστικές στάσεις για μια Xmas έξοδο στην πόλη.

Απολαύστε ένα ξεχωριστό δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα το μεσημέρι, με ένα μενού που φιλοξενεί αυθεντικές συνταγές, αλλά και πιο σύγχρονες επιλογές για κάθε γούστο. Καροτόσουπα ή κολοκυθόσουπα βελουτέ, λαχανοντολμάδες, παραδοσιακοί μεζέδες και αρχοντικές πίτες για αρχή, χοιρινό με σταφίδες ρολό, γαλοπούλα γεμιστή με κιμά και κάστανα, μοσχάρι σιδηρόδρομος με πουρέ και χιουνκιάρ μπεγεντί για κυρίως, είναι μόνο κάποιες από τις εορταστικές προτάσεις, ενώ επιλεγμένες ετικέτες κρασιού θα συνοδέψουν μοναδικά το γεύμα σας. 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Βλάσσης

Μαιάνδρου 15, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα 1000 κορυφαία εστιατόρια του κόσμου σύμφωνα με τη La Liste

Ο έγκριτος γαλλικός εστιατορικός θεσμός ξεχωρίζει τους γαστρονομικούς ναούς του τώρα. Ποια ελληνικά σποτ συναντάμε στη φετινή λίστα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/12/2025

Όλα όσα έγιναν στην τελετή απονομής των γαστρονομικών βραβείων Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2025

Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, από το "αθηνόραμα" και τον "Φιλελεύθερο", ανέδειξε για πέμπτη χρονιά τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού με μια λαμπερή τελετή απονομής την Τετάρτη 26/11 στο "Four Seasons" της Λεμεσού.

Ένα μητροπολιτικό bar restaurant με ελληνική ψυχή στον Πειραιά

Προορισμός εκλεκτής καλοφαγίας για όσους βολτάρουν στο μεγάλο λιμάνι.

'Sanchez' χωρίς το 'Dirty' στο Ψυχικό

Η συνύπαρξη γαστρονομίας, ποτού και ψυχαγωγίας καθιστά το δημοφιλές σημείο του Ψυχικού έναν από τους πιο ελκυστικούς μεξικάνικους προορισμούς της πόλης - πλέον, πιο cozy από ποτέ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Κατσικίσιο τυρί με κερήθρα και αγουρέλαιο στο 'Λινού Σουμπάσης και ΣΙΑ'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Μια ανανεωμένη γαστρονομική εμπειρία στο eclectic eatery του κέντρου

Ο αξιόλογος σεφ Νίκος Ζέρβος παρουσιάζει ένα νέο μενού με άποψη και νοστιμιά.