"Βλάσσης": Γευστικό σταυροδρόμι εξέλιξης και παράδοσης

Ένα από τα πιο cosy εστιατόρια της Αθήνας παραμένει μία από τις καλύτερες εορταστικές στάσεις για μια Xmas έξοδο στην πόλη.

Βλάσσης εστιατόριο

Αγαπημένος, νοσταλγικός και κλασάτος ο "Βλάσσης", μας υποδέχεται φορώντας τα γιορτινά του για ένα γαστρονομικό ταξίδι στην παράδοση και τη δημιουργία. Με μακρόχρονη πορεία και πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την ασυναγώνιστη γεύση, ένα από τα πιο cosy εστιατόρια της Αθήνας, πιστό στις αξίες του και στην εκλεπτυσμένη ελληνική κουζίνα, παραμένει μία από τις καλύτερες εορταστικές στάσεις για μια Xmas έξοδο στην πόλη.

Απολαύστε ένα ξεχωριστό δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα το μεσημέρι, με ένα μενού που φιλοξενεί αυθεντικές συνταγές, αλλά και πιο σύγχρονες επιλογές για κάθε γούστο. Καροτόσουπα ή κολοκυθόσουπα βελουτέ, λαχανοντολμάδες, παραδοσιακοί μεζέδες και αρχοντικές πίτες για αρχή, χοιρινό με σταφίδες ρολό, γαλοπούλα γεμιστή με κιμά και κάστανα, μοσχάρι σιδηρόδρομος με πουρέ και χιουνκιάρ μπεγεντί για κυρίως, είναι μόνο κάποιες από τις εορταστικές προτάσεις, ενώ επιλεγμένες ετικέτες κρασιού θα συνοδέψουν μοναδικά το γεύμα σας. 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Βλάσσης

Μαιάνδρου 15, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.