"Βλάσσης": Γευστικό σταυροδρόμι εξέλιξης και παράδοσης

Ένα από τα πιο cosy εστιατόρια της Αθήνας παραμένει μία από τις καλύτερες εορταστικές στάσεις για μια Xmas έξοδο στην πόλη.

Βλάσσης εστιατόριο

Αγαπημένος, νοσταλγικός και κλασάτος ο "Βλάσσης", μας υποδέχεται φορώντας τα γιορτινά του για ένα γαστρονομικό ταξίδι στην παράδοση και τη δημιουργία. Με μακρόχρονη πορεία και πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την ασυναγώνιστη γεύση, ένα από τα πιο cosy εστιατόρια της Αθήνας, πιστό στις αξίες του και στην εκλεπτυσμένη ελληνική κουζίνα, παραμένει μία από τις καλύτερες εορταστικές στάσεις για μια Xmas έξοδο στην πόλη.

Απολαύστε ένα ξεχωριστό δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα το μεσημέρι, με ένα μενού που φιλοξενεί αυθεντικές συνταγές, αλλά και πιο σύγχρονες επιλογές για κάθε γούστο. Καροτόσουπα ή κολοκυθόσουπα βελουτέ, λαχανοντολμάδες, παραδοσιακοί μεζέδες και αρχοντικές πίτες για αρχή, χοιρινό με σταφίδες ρολό, γαλοπούλα γεμιστή με κιμά και κάστανα, μοσχάρι σιδηρόδρομος με πουρέ και χιουνκιάρ μπεγεντί για κυρίως, είναι μόνο κάποιες από τις εορταστικές προτάσεις, ενώ επιλεγμένες ετικέτες κρασιού θα συνοδέψουν μοναδικά το γεύμα σας. 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Βλάσσης

Μαιάνδρου 15, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/12/2025

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.