Thanksgiving στο "Hard Rock Cafe"

Το Hard Rock Cafe® Athens, γιορτάζοντας μια από τις μεγαλύτερες οικογενειακές γιορτές στην Αμερική, προσκαλεί οικογένειες και φίλους την φετινή Hμέρα των Ευχαριστιών, για να βρεθούν μαζί γύρο από το γιορτινό τραπέζι, με ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού.

Νέα σεζόν στo Hard Rock Cafe Athens με budget εκπλήξεις

Απολαυστικά American vintage πιάτα θα απολαύσουν όσοι επισκεφτούν το Athens Hard Rock Cafe σε ένα ειδικό μενού της Ημέρας των Ευχαριστιών που θα περιλαμβάνει εποχιακά εδέσματα και πεντανόστιμα γλυκά, διαθέσιμα από τις 24 Νοέμβριου έως τις 27 Νοεμβρίου.

Οι γιορτινές σπεσιαλιτέ θα περιλαμβάνουν αργοψημένο στήθος γαλοπούλας με κλασική γέμιση και κρεμώδη πουρέ γλυκοπατάτας ενώ το επιδόρπιο θα αποτελείται από ένα κομμάτι κολοκυθόπιτας "ντυμένο" με σάλτσα καραμέλας και σπιτική σαντιγί. Πάντα μπορεί να βρεθεί αφορμή για γιορτή, ειδικότερα μάλιστα όταν πρόκειται για μια νόστιμη γιορτή. Σπεύστε. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.