Η εταιρεία Μασούτης στο πλευρό των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας

Με τη γεύση της χώρας εγγεγραμμένη στο γονιδίωμά της η ελληνική εταιρεία σούπερ μάρκετ υποστήριξε τη μεγάλη γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας, στρέφοντας τον προβολέα στη γεύση της Ελλάδας.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Άρης Ράμμος

Διατηρώντας αναλλοίωτο τον οικογενειακό της χαρακτήρα και με τη γεύση της Ελλάδας εγγεγραμμένη στο γονιδίωμά της, η ελληνική εταιρεία σούπερ μάρκετ Μασούτης προβάλει τη γεύση της Ελλάδας εδώ και 45 χρόνια, κρατώντας την ποιοτική υπεροχή ως σταθερό κριτήριο των επιλογών της και τη στήριξη των Ελλήνων παραγωγών ως προτεραιότητα της δράσης της. Στέκεται πλάι στους ανθρώπους που διαμορφώνουν το γαστρονομικό προφίλ της χώρας, και αναδεικνύει τα τοπικά προϊόντα όχι μόνο μέσα από τη σειρά "Μασούτης απ’ τον τόπο μας", αλλά και μέσα από όλες τις πρωτοβουλίες και ενέργειές της.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Μασούτης
Άρης Ράμμος

Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να σταθεί στο πλάι και των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, και να στηρίξει τον θεσμό που επιβραβεύει τους καλύτερους της ελληνικής γαστρονομίας, συμμετέχοντας στο dinner de gala της μεγάλης γαστρονομικής γιορτής. Τη βραδιά, δηλαδή, που οι κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου (executive chef του "Makedonia Palace") και Λευτέρης Λαζάρου (από το εμβληματικό "Varoulko Seaside"), έστρεψαν τον προβολέα στις αρετές της βιώσιμης θαλασσοφαγίας, φέρνοντας στο προσκήνιο ψαράκια μικρά και ταπεινά κάθε είδους και στην εποχή τους, για να κλείσουν σε υψηλού επιπέδου σπεσιαλιτέ, τη γευστική δυναμική της Ελλάδας.

Μια δυναμική που αποτελεί στόχο και αποστολή για την ελληνική εταιρεία Μασούτης, εδώ και σχεδόν μισόν αιώνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.