Η γαστρονομική μπύρα των Χρυσών Σκούφων 2022

Με 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και 3 προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου, που κάνουν τη γεύση της ξεχωριστή, η Kaiser έκλεψε τις εντυπώσεις στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων για άλλη μια χρονιά.

Kaiser Χρυσοί Σκούφοι 2022 Λεωνίδας Τούμπανος

Όχι απλά μια μπύρα, αλλά η νο 1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα, η Kaiser έφερε τη μοναδική γεύση που τις χαρίζουν οι 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και οι 3  προσεκτικά επιλεγμένοι τύποι λυκίσκου, στα τραπέζια του λαμπερού Grand Ballroom της Μεγάλης Βρετάννιας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για άλλη μια χρονιά.

Με τη γεύση της άρρηκτα συνδεδεμένη με την υψηλή γαστρονομία σε όλα της τα επίπεδα, η Kaiser συνόδευσε τις ντελικάτες δημιουργίες των σεφ της βραδιάς, Αστέριου Κουστούδη (executive σεφ της "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσου Μαντή (από το καινούργιο "Soil"), αφήνοντας τη φινετσάτη γεύση της και το γεμάτο, δροσιστικό και πλούσιο σώμα της, να συνθέσουν ένα από τα highlights της βραδιάς.

Ξεκινώντας από το πάθος για την ποιότητα των υλικών και την αυθεντικότητα της δημιουργίας, η παραγωγή μιας Kaiser είναι, άλλωστε, μία υψηλή γαστρονομική διαδικασία από μόνη της. Έτσι, η αγαπημένη Pilsner εξασφάλισε τη θέση της πλάι στα πιάτα του diner de gala των Χρυσών Σκούφων για άλλη μια χρονιά, εδραιώνοντας το δεσμό της με τον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό, αλλά και το Βραβείο Κοινού 2022.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.