Πίσω στις αρχές του 2018 οι νεαροί και εξαιρετικά ταλαντούχοι Έλβι Δημήτρης Ζύμπα και Νίκος Βοργιάς ένωναν τις δυνάμεις και παρουσίαζαν στο εστιατορικό κοινό της Αθήνας το "Alficon". Το εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του σε ένα από τα πιο under the radar σημεία της πόλης, στον πεζόδρομο της Ηρώνδα (ένα μικρό πέρασμα με ιδιαίτερο χαρακτήρα ανάμεσα από το Καλλιμάρμαρο και την πλατεία Προσκόπων), στεγαζόμενο σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό του 1890.
Το Alficon ακολουθώντας δημιουργικά μονοπάτια της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας και πατώντας πάντοτε επάνω στις απαρχές της εποχικότητας κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον οδηγό Michelin.
Τώρα, αρκετά ώριμο και ασφαλώς νόστιμο, ετοιμάζεται για τα τέταρτα γενέθλιά του με μία σειρά από events. Συγκεκριμένα:
Wine Gathering
Κυριακή 20/3 | Ώρα: 6 μ.μ-10 μ.μ
Φίλος και συνεργάτης από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Alficon, ο άνθρωπος που αφουγκράστηκε εξαρχής τη φιλοσοφία του εστιατορίου και έδειξε τον δρόμο των κρασιών ήπιας παρέμβασης. Το Alficon υποδέχεται τον εραστή της ζωής, Πέρι Παναγιωτακόπουλο από το Wine Kiosk.
Wine Experience: 15 Ευρώ/Άτομο | Γευσιγνωσία Κρασιών.
Guest Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς
Tετάρτη 23/03 | Ώρα 8.30 μ.μ
Special Menu: 70 Ευρώ/Άτομο (χωρίς κρασί) | 95 Ευρώ/Άτομο (με κρασί)
Cocktail Gathering
Κυριακή 27/03 | Ώρα 6 μ.μ-10 μ.μ
Το Alficon καλωσορίζει τα παιδιά από το 'Bar in Front of the Bar' οι οποίοι έρχονται στο χώρο με 4 Signature Cocktails.
Bar in Front of the Bar Cocktail Experience: 10 Ευρώ/Cocktail
Dine in Athens
Από Τρίτη 29/03 έως Κυριακή 17/04.
Guest Executive Pastry Chef: Μπάμπης Ζιντίλης
Σύντομα, θα λανσαριστεί και το νέο ανοιξιάτικο μενού.
Πηγή: Esquire.com.gr