Σαρακοστή με τη γεύση των «TGI Fridays»

Τα Fridays Easter Delights μόλις έκαναν το ντεμπούτο τους στο delivery και takeaway menu της αγαπημένης αλυσίδας.

Σαρακοστή με τη γεύση των «TGI Fridays»

Η Σαρακοστή που μόλις ξεκίνησε δίνει την ευκαιρία στα «TGI Fridays» να παρουσιάσουν ολοκαίνουργιες γεύσεις, όχι μόνο για όσους νηστεύουν αλλά και για όσους ακολουθούν ένα πιο υγιεινό διατροφικό μοντέλο. Μέχρι την Πρωτομαγιά λοιπόν, το delivery και takeaway menu της αγαπημένης casual αλυσίδας εμπλουτίζεται με τα Fridays Easter Delights που περιλαμβάνουν νέα πιάτα καθώς και δημοφιλείς προτάσεις στις νηστίσιμες εκδοχές τους.

Την αρχή κάνουν για παράδειγμα οι τραγανές πικάντικες μπουκιές κουνουπιδιού Glazed Cauliflower Bites (φωτό), που σερβίρονται με τη signature Jack Daniel’s sauce, όπως και η Sambuca Shrimp Marinara Pasta που επιστρέφει στον κατάλογο με cajun spiced γαρίδες σε σπιτική σος marinara. Τα Beyond Meat Burgers με πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης είναι μια πολύ καλή εναλλακτική για όσους θέλουν να απολαύσουν το αγαπημένο τους έδεσμα και την περίοδο της νηστείας, είτε στην εκδοχή ενός cheeseburger με φυτικό κίτρινο τυρί είτε σε BBQ version με τραγανά onion rings και καπνιστά αρώματα.

Φυσικά, δεν λείπουν τα πολύχρωμα bowls που δίνουν βάση στις υπερτροφές, καθώς και ολόφρεσκες σαλάτες σαν τη Strawberry Fields και την Quinoa Super Salad που επίσης προτείνονται σε νηστίσιμες εκδοχές.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας 37A (Golden Hall), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Καπνικαρέας 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.