«Fridays» brunch με πολλούς γευστικούς πειρασμούς

Σε brunch ρυθμούς με τις ανάλογες γεύσεις συντονίζεται πλέον καθημερινά η οικογένεια των «TGI Fridays».

«Fridays» brunch με πολλούς γευστικούς πειρασμούς

Σε brunch ρυθμούς συντονίζεται πλέον καθημερινά η οικογένεια των «TGI Fridays». Από νωρίς το πρωί και μέχρι τις 6 το απόγευμα, το ειδικό μενού του Fridays Brunch είναι γεμάτο γευστικούς πειρασμούς στο signature ύφος της αγαπημένης αλυσίδας casual εστιατορίων που βρίσκουμε σε διάφορες τοποθεσίες της πόλης. Τα αβγά έχουν ασφαλώς την τιμητική τους με προτάσεις σαν τα Marinara Eggs με pico de gallo και τραγανά frizzled onions σε ψημένη focaccia, χωρίς να λείπουν φυσικά τα σπιτικά pancakes όπως τα Chocolate & Banana Pancakes που περιχύνονται με πραλίνα φουντουκιού και γαρνίρονται με τριμμένα oreo cookies και μπανάνα. Για όσους προτιμούν κάτι ελαφρύ υπάρχει το Avocado on Toast με φρέσκο αβοκάντο, ντομάτα, ραπανάκι και spicy dressing λεμονιού, ενώ οι λάτρεις των πιο πληθωρικών γεύσεων μπορούν να στραφούν προς το δελεαστικό και πολύ αγαπημένο Hangover Burger ή το Breakfast Burrito με scrambled eggs, μπέικον και άλλα πολλά μέσα σε τορτίγια.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας 37A (Golden Hall), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.