«Διόσκουροι» ξανά στο Ψυχικό

«Villa Dioskouroi» γράφει πλέον η ταμπέλα που κρέμεται στο χώρο του «Wolves of Kitchen», θυμίζοντας μας το ιστορικό στέκι που πρωταγωνιστούσε για πολλά χρόνια στην πιάτσα του Νέου Ψυχικού.

«Διόσκουροι» ξανά στο Ψυχικό

«Villa Dioskouroi» γράφει πλέον η ταμπέλα που κρέμεται στο χώρο του «Wolves of Kitchen», θυμίζοντας μας το ιστορικό στέκι που πρωταγωνιστούσε για πολλά χρόνια στην πιάτσα του Νέου Ψυχικού. Με ευδιάκριτες πινελιές ανανέωσης στην ατμόσφαιρα, μπαίνει στη μάχη από νωρίς το πρωί και συνεχίζει με μια πολυσυλλεκτική γευστική πρόταση. Πολλά και διάφορα ορεκτικά (ψητή μελιτζάνα με κρέμα φάβας και τηγανητή κάππαρη, σφακιανή μυζηθρόπιτα με μέλι τρούφας και καρύδια), ενδιαφέρουσες σαλάτες και αρκετές προτάσεις σε ζυμαρικά, όπως τα κοζανίτικα πέτουρα με κατσικίσιο τυρί και μανιτάρια. Μια μεγάλη ενότητα του καταλόγου συνεχίζει να είναι αφιερωμένη στους κρεατοφάγους, με highlight τα μοσχάρια δικής τους σίτευσης άνω των 45 ημερών, ενώ όσοι αγαπούν το ψάρι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Ιντριγκαδόρικα γλυκά και κοκτέιλ στο μπαρ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.