Τα παγωτά Mövenpick δροσίζουν το καλοκαίρι μας

Με νέες limited γεύσεις να προστίθενται πλάι σε διαχρονικά φαβορί, η premium ελβετική εταιρεία παγωτών διώχνει τον καύσωνα με τη δροσιά που φέρνει το πνεύμα των Άλπεων.

Τα παγωτά Mövenpick δροσίζουν το καλοκαίρι μας

Ταυτισμένα με την φινετσάτη, βελούδινη υφή, την πλούσια ζωηρή γεύση τους, αλλά και την ποιότητα των πρώτων τους υλών, τα premium ελβετικά παγωτά Mövenpick έχουν διανύσει πια σχεδόν μισόν αιώνα απ’ όταν βγήκαν από την εστιατορική αυτοκρατορία του Ελβετού οραματιστή restaurateur Ueli Prager, για να μας συναντήσουν στα σπιτικά μας τραπέζια, αλλά και σ’ αυτά μερικών απ’ τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου. Σ’ αυτόν τον μισόν αιώνα, η ποικιλιά των γεύσεων και των τρόπων απόλαυσής τους μπορεί να έχει αλλάξει, ένα πράγμα, όμως, έχει μείνει απαράλλαχτο: η αφοσίωση της εταιρείας στην παράδοση και την ιστορία της.

Παράδοση συνυφασμένη με το περιπετειώδες πνεύμα της εξερεύνησης, που διέκρινε τον ιδρυτή τους, τα παγωτά Mövenpick έχουν εξελιχθεί με άξονα την πεποίθηση του Ueli Prager ότι τα φυσικά προϊόντα και οι αγνές πρώτες ύλες, σε συνδυασμό με την καθαρή αλπική κρέμα, μπορούσαν να προσφέρουν μια κορυφαίας ποιότητας εμπειρία παγωτού, με μοναδικό γευστικό αντίκτυπο. Ντελικάτα και αέρινα, τα παγωτά της Mövenpick κάνουν ακριβώς αυτό: προμηθεύονται την καλύτερη κρέμα που παράγουν οι Άλπεις, μέσα από την συνεργασία με μικρές οικογενειακές φάρμες αγελάδων που εκτρέφονται από ανθρώπους που τις ξέρουν με τα ονόματά τους και τις θρέφουν σχεδόν αποκλειστικά με το άγριο χόρτο, τα βότανα και λουλούδια των ελβετικών βουνών. Έτσι, η κρέμα που παράγουν, έχει στ’ αλήθεια μέσα της τη γεύση των Άλπεων.

Τα παγωτά Mövenpick δροσίζουν το καλοκαίρι μας - εικόνα 1

Αυτή η εξαιρετικής ποιότητας κρέμα συναντά τις καλύτερες αγνές φυσικές πρώτες ύλες για να αναδείξει τις γευστικές τους ιδιότητες, μέσα από παγωτά που βασίζονται στη φροντίδα, την καθαρότητα, το πάθος και την αγάπη. Έτσι, στη νέα limited γεύση Mövenpick Black Forest, η θαλπωρή της πλούσιας σοκολάτας και της βελούδινης κρέμας, αγκαλιασμένα με αρωματικό κεράσι και τρυφερά κομμάτια μπισκότου, προσφέρουν ένα απολαυστικό γευστικό ταξίδι που ξυπνά αγαπημένες αναμνήσεις, ενώ στη limited γεύση Lemon Pie η δροσιά του λεμονιού και η βελούδινη απαλότητα της μαρέγκας φέρνουν το καλοκαίρι στο κουτάλι μας.

Και πλάι σ’ αυτές τις νέες δημιουργίες των πεπειραμένων Maitres Glaciers της Mövenpick, διαχρονικά φαβορί όπως η βανίλια με επικάλυψη λευκής σοκολάτας στο Mövenpick Vanilla Dream, ή η ελβετική σοκολάτα με επικάλυψη μπισκότου και κροκάν αμυγδάλου στο Mövenpick Swiss Chocolate, αλλά και οποιαδήποτε άλλη από τις απαλές, φυσικές γεύσεις της Mövenpick, εγγυώνται ένα πράγμα: ότι κάθε κουταλιά θα ξυπνά μέσα μας το πνεύμα της εξερεύνησης – το πνεύμα των Άλπεων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.