Το «Caravin» μας επανασυστήνει τα μπλε τυριά

Το ιδιαίτερο wine bar του Θησείου συνεχίζει τις γευστικές του αναζητήσεις, στρέφοντας τον προβολέα των wine pairing μενού του σε μια από τις ιδιαίτερες ποικιλίες τυριών.

Το «Caravin» μας επανασυστήνει τα μπλε τυριά

Το ιδιαίτερο wine bar του Θησείου συνεχίζει τις γευστικές του αναζητήσεις, στρέφοντας την Πέμπτη 31/1 τον προβολέα των wine pairing μενού του σε μια από τις ιδιαίτερες ποικιλίες τυριών.

Εξαιρετικά μπλε τυριά απ’ όλον τον κόσμο, επιλεγμένα από τον cheese expert Γιώργο Κυριακόπουλο του Provence deli, ταιριάζονται με ετικέτες γλυκών οίνων που επιλέγει ο Σωτήρης Γεωργίου της Trinity Wines, σε ένα κρεσέντο κλιμακούμενης έντασης, που θα μας αποκαλύψει το γευστικό εύρος του κόσμου των μπλε τυριών και θα μας επιτρέψει να επανασυστηθούμε με τις ξεχωριστές τους ποιότητες. Βελούδινο Fourme D’ Armet, σκοτεινό Nero Fume, αρωματικό και κρεμώδες Blue Stilton, γλυκόπικρο Fior D’ Arancio και άλλοι δυνατοί εκπρόσωποι των διάφορων blue cheese σχολών του κόσμου, θα συνοδεύονται στα τραπέζια του «Caravin and Wanderlust» από τις τραγανές, γλυκίζουσες πιτούλες του Andres Gavino κατευθείαν από τη Σεβίλλη (€ 40 ανά άτομο).

Περισσότερες πληροφορίες

Caravin

Ακάμαντος 11, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρεπορτάζ: Τα εστιατόρια και τα καφέ της Ελευσίνας που θα γίνουν στέκια μας το 2023

Μια σειρά από ενδιαφέρουσες διευθύνσεις για φαγητό, γλυκό, καφέ και ποτό σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, δίνουν αφορμή να επισκεφτούμε τη σπουδαία μικρή πόλη του Θριάσιου πεδίου.

30/01/2023

Tasty Awards '23: Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων που ποντάρουν στην 5άστερη γαστρονομία

Η καινούρια εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει, βρίσκει την πόλη με ανανεωμένα τα μενού των εστιατορίων στα μεγάλα ξενοδοχεία της, αλλά και με πολλές νέες αφίξεις

Στο "Sàlve" για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει ένα δείπνο με κρασί στο όμορφο εστιατόριο της Βούλας.

"DB One": Ένα premium steak house έρχεται σύντομα στα νότια

Ο πρώην head chef του "Nusr-Et" σε Μύκονο και Ντουμπάι Ulas Tunc παρουσιάζει ένα πληθωρικό κρεατοφαγικό concept στη Γλυφάδα.

Τα ΒορΟινά ταξιδεύουν και πάλι στην Αθήνα

Η έκθεση που έφερε στην Αθήνα τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδος με τα κρασιά τους επανέρχεται αυτή τη Δευτέρα στη "Μεγάλη Βρεταννία".

Κάτω στον Πειραιά… στον "Papafigo"

Από ναυτικό όρο δανείζεται το όνομά του το θαλασσινής κατεύθυνσης ρακάδικο που ξεκίνησε πρόσφατα την πλεύση του στην πειραιώτικη Ακτή Μουτσοπούλου.

"Κikko": Ξεδιπλώνοντας γευστικές πτυχές της ιαπωνικής κουλτούρας

Big in Japan νοστιμιές και εξωτικό feeling στο Παλαιό Φάληρο.