Το «Caravin» μας επανασυστήνει τα μπλε τυριά

Το ιδιαίτερο wine bar του Θησείου συνεχίζει τις γευστικές του αναζητήσεις, στρέφοντας τον προβολέα των wine pairing μενού του σε μια από τις ιδιαίτερες ποικιλίες τυριών.

Το «Caravin» μας επανασυστήνει τα μπλε τυριά

Το ιδιαίτερο wine bar του Θησείου συνεχίζει τις γευστικές του αναζητήσεις, στρέφοντας την Πέμπτη 31/1 τον προβολέα των wine pairing μενού του σε μια από τις ιδιαίτερες ποικιλίες τυριών.

Εξαιρετικά μπλε τυριά απ’ όλον τον κόσμο, επιλεγμένα από τον cheese expert Γιώργο Κυριακόπουλο του Provence deli, ταιριάζονται με ετικέτες γλυκών οίνων που επιλέγει ο Σωτήρης Γεωργίου της Trinity Wines, σε ένα κρεσέντο κλιμακούμενης έντασης, που θα μας αποκαλύψει το γευστικό εύρος του κόσμου των μπλε τυριών και θα μας επιτρέψει να επανασυστηθούμε με τις ξεχωριστές τους ποιότητες. Βελούδινο Fourme D’ Armet, σκοτεινό Nero Fume, αρωματικό και κρεμώδες Blue Stilton, γλυκόπικρο Fior D’ Arancio και άλλοι δυνατοί εκπρόσωποι των διάφορων blue cheese σχολών του κόσμου, θα συνοδεύονται στα τραπέζια του «Caravin and Wanderlust» από τις τραγανές, γλυκίζουσες πιτούλες του Andres Gavino κατευθείαν από τη Σεβίλλη (€ 40 ανά άτομο).

Περισσότερες πληροφορίες

Caravin

Ακάμαντος 11, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.