To «Freud Οriental» (ξανα)πάει στο Ψυχικό

Το γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο του Κολωνακίου φιλοξενείται και φέτος για τη θερινή σεζόν στο «Tier et Tout».

To «Freud Οriental» (ξανα)πάει στο Ψυχικό

Μεσογειακο-ασιατικό μιξάζ μέρος β΄: και φέτος, όπως και πέρυσι, το γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο του Κολωνακίου φιλοξενείται για τη θερινή σεζόν στο «Tier et Tout» κι έτσι σούσι, τεμπούρα, τατάκι και νουντλ συγκατοικούν με τις καλοκαιρινές μεσογειακές γεύσεις του σεφ του μοντέρνου και ανοιχτόκαρδου all day bistro του Νέου Ψυχικού, του Δημήτρη Σταμούδη. Μαζί τους νέα κοκτέιλ σε summer mood από το μπαρ του χώρου, που ταιριάζουν και με τα μεν και με τα δε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
18/12/2025

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.

Η κατευναστική νοστιμιά του ΄Καφενείου'

Το σημαντικό σποτ του Κολωνακίου επέστρεψε για τα καλά με καθημερινό, καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό αλλά και τον ρόλο του σημείου συνάντησης στη δημοφιλή γειτονιά της πόλης.

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.

Ένα All Day Resto Bar με κάτι από Νάξο στο Παγκράτι

Πιάτα εμπνευσμένα από την εγχώρια γαστρονομία με twist αλλά και μια, γενικότερη, πολύ αξιόλογη ολοήμερη πρόταση.