Στο «Λαμπόρι» με το αθηνόραμα Club

Ζεστό κι οικείο, το μεζεδοπωλείο των Κάτω Πετραλώνων πρόσθεσε αυτές τις μέρες νέα πιάτα στο ρεπερτόριό του. Αν είστε μέλη του club, θα τα δοκιμάσετε με έκπτωση 20%.

Στο «Λαμπόρι» με το αθηνόραμα Club

Ζεστό κι οικείο, το μεζεδοπωλείο των Κάτω Πετραλώνων πρόσθεσε αυτές τις μέρες νέα πιάτα στο ρεπερτόριό του. Αν είστε μέλη του club, θα τα δοκιμάσετε με έκπτωση 20%.

Στο «Λαμπόρι» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Ανανεωμένη η μεζεδοκατάσταση που στήνει το χαριτωμένο στέκι απέναντι από την Πλ. Εργατικής Πρωτομαγιάς στα Κάτω Πετράλωνα, με την παλιά Αθήνα στους τοίχους, τον φωτεινό καραγκιοζομπερντέ και τα πολύχρωμα τραπεζοκαθίσματα μέσα κι έξω. Στο νέο κατάλογο, που «τρέχει» εδώ και λίγο καιρό στο «Λαμπόρι» θα βρεις, ανάμεσα σε άλλα, φαγόπυρο με δυόσμο και ντοματίνια, ένα λίγο διαφορετικό τζατζίκι με κάππαρη αντί για αγγούρι, καπνιστά μύδια από τη Θεσσαλονίκη με λαδόξιδο, κρεμμυδάκι και πιπερίτσες –ό,τι πρέπει για ούζο ή τσίπουρο–, κριθαρότο με μοσχάρι ραγού και μια νέα παρτίδα λουκάνικα από την Εύβοια, με πορτοκάλι και με φέτα και λιαστή ντομάτα. Τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού τους καθημερινά εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.