Στο «Λαμπόρι» με το αθηνόραμα Club

Ζεστό κι οικείο, το μεζεδοπωλείο των Κάτω Πετραλώνων πρόσθεσε αυτές τις μέρες νέα πιάτα στο ρεπερτόριό του. Αν είστε μέλη του club, θα τα δοκιμάσετε με έκπτωση 20%.

Στο «Λαμπόρι» με το αθηνόραμα Club

Ζεστό κι οικείο, το μεζεδοπωλείο των Κάτω Πετραλώνων πρόσθεσε αυτές τις μέρες νέα πιάτα στο ρεπερτόριό του. Αν είστε μέλη του club, θα τα δοκιμάσετε με έκπτωση 20%.

Στο «Λαμπόρι» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Ανανεωμένη η μεζεδοκατάσταση που στήνει το χαριτωμένο στέκι απέναντι από την Πλ. Εργατικής Πρωτομαγιάς στα Κάτω Πετράλωνα, με την παλιά Αθήνα στους τοίχους, τον φωτεινό καραγκιοζομπερντέ και τα πολύχρωμα τραπεζοκαθίσματα μέσα κι έξω. Στο νέο κατάλογο, που «τρέχει» εδώ και λίγο καιρό στο «Λαμπόρι» θα βρεις, ανάμεσα σε άλλα, φαγόπυρο με δυόσμο και ντοματίνια, ένα λίγο διαφορετικό τζατζίκι με κάππαρη αντί για αγγούρι, καπνιστά μύδια από τη Θεσσαλονίκη με λαδόξιδο, κρεμμυδάκι και πιπερίτσες –ό,τι πρέπει για ούζο ή τσίπουρο–, κριθαρότο με μοσχάρι ραγού και μια νέα παρτίδα λουκάνικα από την Εύβοια, με πορτοκάλι και με φέτα και λιαστή ντομάτα. Τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού τους καθημερινά εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.