Μικροί και μεγάλοι στο «Grecotel Pallas Athena»

Ο οικογενειακός μπουφές επιστρέφει αυτή την Κυριακή 8/1 από τη 1 έως τις 4 μ.μ. στο ξενοδοχείο της πλατείας Κοτζιά.

Μικροί και μεγάλοι στο «Grecotel Pallas Athena»

Ο οικογενειακός μπουφές επιστρέφει αυτή την Κυριακή 8/1 από τη 1 έως τις 4 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Pallas Athena» στην πλατεία Κοτζιά. Οπότε, μετά τα ψώνια ή τη βόλτα, οι μαμάδες και οι μπαμπάδες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια σειρά από πιάτα που φτιάχνονται με υλικά από τη φάρμα Agreco της Grecotel στο Ρέθυμνο, στο μοντέρνο και φωτεινό εστιατόριο με την αύρα γκαλερί, και τα πιτσιρίκια να χαρούν τα δημιουργικά παιχνίδια της αλυσίδας καταστημάτων Imaginarium διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας ταυτόχρονα. Το κόστος είναι € 25 ανά άτομο, € 12,5 για παιδιά 6-12 ετών, ενώ τα παιδιά έως 6 ετών συμμετέχουν δωρεάν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
05/12/2025

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.