Μικροί και μεγάλοι στο «Grecotel Pallas Athena»

Ο οικογενειακός μπουφές επιστρέφει αυτή την Κυριακή 8/1 από τη 1 έως τις 4 μ.μ. στο ξενοδοχείο της πλατείας Κοτζιά.

Μικροί και μεγάλοι στο «Grecotel Pallas Athena»

Ο οικογενειακός μπουφές επιστρέφει αυτή την Κυριακή 8/1 από τη 1 έως τις 4 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Pallas Athena» στην πλατεία Κοτζιά. Οπότε, μετά τα ψώνια ή τη βόλτα, οι μαμάδες και οι μπαμπάδες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια σειρά από πιάτα που φτιάχνονται με υλικά από τη φάρμα Agreco της Grecotel στο Ρέθυμνο, στο μοντέρνο και φωτεινό εστιατόριο με την αύρα γκαλερί, και τα πιτσιρίκια να χαρούν τα δημιουργικά παιχνίδια της αλυσίδας καταστημάτων Imaginarium διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας ταυτόχρονα. Το κόστος είναι € 25 ανά άτομο, € 12,5 για παιδιά 6-12 ετών, ενώ τα παιδιά έως 6 ετών συμμετέχουν δωρεάν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μπουφές την Κυριακή: Ταρατσάτο brunch με θέα Ακρόπολη στο Rodopou & Beyond

Το εστιατόριο του Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue μας συστήνει τη δική του εκδοχή brunch, σε συνδυασμό με φανταστική θέα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Στου Ψυρρή παίζει ένα από τα πιο urban cool μέρη της Αθήνας

Νόστιμη κουζίνα, listening bar, ανοιχτόκαρδος χώρος, κοσμοπιλίτικη εσάνς, όμορφη αυλή, όλα σε ένα.

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.