Sale Bianco: Πραγματική ιταλική κουζίνα

Ο καλαίσθητος χώρος της φιλόξενης τρατορίας σε ένα στενάκι της Γλυφάδας το καλοκαίρι, λούζεται κυριολεκτικά στο φως.

Sale Bianco: Πραγματική ιταλική κουζίνα

Ο καλαίσθητος χώρος της φιλόξενης τρατορίας σε ένα στενάκι της Γλυφάδας επενδύει στα ήσυχα γήινα χρώματα και, τώρα το καλοκαίρι, λούζεται κυριολεκτικά στο φως, αφού η στέγη και οι πλαϊνές τζαμαρίες αποσύρονται δίνοντας μια παιγνιώδη αίσθηση δροσιάς και άνεσης.

Sale Bianco: Πραγματική ιταλική κουζίνα - εικόνα 1

Με επικεφαλής τον Ιταλό σεφ Salvatore Antolina, από το 2010 που ξεκίνησε τη λειτουργία της, κατέκτησε τους οπαδούς της πραγματικής ιταλικής κουζίνας που έρχονται από ολόκληρη την Αθήνα για να απολαύσουν τα 23 πιάτα με pasta fresca –διαλέξτε κάποιο με τρούφα– και την πίτσα με τη λεπτή και πολύ τραγανή ζύμη που έχει αφήσει εποχή. Ακόμα, πολλές σαλάτες, tagliata, φιλέτα και σκαλοπίνια, ενημερωμένη wine list με ελληνικά και ιταλικά κρασιά (και με το ποτήρι) και γλυκά-πειρασμός όπως τα σουδάκια με παγωτό βανίλια και ζεστή σάλτσα σοκολάτας, το τσιζκέικ με φράουλες και το τιραμισού.

Μπότσαρη 10, Γλυφάδα, 2108986301, www.salebianco.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Sale Bianco

Μάρκου Μπότσαρη 10, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.