Πέρσικη κουζίνα με έκπτωση έως 30%

Μιλάνε... φαρσί (ιρανικά δηλαδή): ένα νόστιμο ταξίδι με κεμπάπ και μυρωδάτα πιλάφια με φρούτα και ξηρούς καρπούς σας προτείνει αυτή την εβδομάδα το αθηνόραμα Club.

Πέρσικη κουζίνα με έκπτωση έως 30%

Μιλάνε... φαρσί (ιρανικά δηλαδή): ένα νόστιμο ταξίδι με κεμπάπ και μυρωδάτα πιλάφια με φρούτα και ξηρούς καρπούς σας προτείνει αυτή την εβδομάδα το αθηνόραμα Club.

Πέρσικη κουζίνα με έκπτωση έως 30% - εικόνα 1
Αναχίτα

Μπορείτε να πάτε στο «Αναχίτα». Μπορείτε να πάτε και στο «Pars». Και τα δύο εκπροσωπούν την πέρσικη κουζίνα στην Αθήνα, βρίσκονται στο Χαλάνδρι και συνεργάζονται με το αθηνόραμα Club. To «Αναχίτα» στη Χρυσοστόμου Σμύρνης (έκπτωση 30 % εκτός Σαββάτου) είναι το πιο παλιό. Εκεί θα μάθετε τι εστί κεμπάπ «κουμπιντέ», κεμπάπ «τσεντζέ» και κεμπάπ «τσελό», ενώ και το αφράτο ρύζι με κοτόπουλο, σαφράν και βερβερίδες (κόκκινα μούρα) παραμένει καλή επιλογή.

Αν πάλι προτιμήσετε τη σάλα του «Pars» στην οδό Παλαιολόγου (σ’ αυτή την περίπτωση η κάρτα σας εξασφαλίζει έκπτωση 25%, επίσης εκτός Σαββάτου) με τις χαρακτηριστικές καμάρες και το φολκλόρ ντεκόρ, θα φάτε αναλόγως τα ρύζια, τα λαχματζούν και τα κεμπάπ σας, ενώ αζίζει να δοκιμάσετε και το «χορές τε φεσεντζούν» (ρύζι, κεφτεδάκια, και σάλτσα ροδιού). Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 από το "αθηνόραμα": Οι φετινοί νικητές και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών" της ελληνικής γαστρονομίας

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων απονεμήθηκαν την Τρίτη 14 Μαΐου στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης σε μια τελετή μέσα από την οποία το "αθηνόραμα" έδωσε το έναυσμα για την αναγκαία ανανέωση της εθνικής μας γαστρονομίας, προτρέποντας τους εστιάτορες και τους σεφ να ερευνήσουν, να μελετήσουν και να εξελίξουν τις τοπικές μας κουζίνες, αναδεικνύοντας τους γαστρονομικούς θησαυρούς που παραμένουν ανεκμετάλλευτοι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

To "NJV Athens Plaza" καλωσορίζει τον executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου

Ο νέος Chef, με την μακρά μαγειρική του πορεία, έρχεται να ενσωματώσει την Ελληνική μαγειρική παράδοση και την μεσογειακή διατροφή στην διεθνή, δημιουργική, comfort κουζίνα.

Αστεράτο δείπνο στην ακροποταμιά του διαστήματος: Ο Rasmus Munk ετοιμάζει ένα μενού για την στρατόσφαιρα

Και όμως είναι γεγονός! Το 2025 6 γαστροναύτες θα απολαύσουν ένα μοναδικό conceptual δείπνο βλέποντας τον ήλιο να ανατέλλει πίσω από τη Γη από 30.000 μέτρα ύψος! Θα το μαγειρέψει ο πιο δημιουργικός σεφ σήμερα στον πλανήτη, ο Rasmus Munk του "Alchemist" στην Κοπεγχάγη. Η γαστρονομία θα πετάξει σε νέα οραματικά ύψη.

Στη γλυκιά στοά του "Dessert Wise"

Ένα καινούργιο εστιατόριο γλυκού μόλις πήρε θέση στην καρδιά της πόλης, "κρυμμένο" σε μια στοά της Ακαδημίας. Πήραμε μια πρώτη γεύση και αναμεταδίδουμε.

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI φέρνει την επανάσταση στην απόλαυση του ελληνικού καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού και άλλα πολλά οφέλη που προσφέρει το καινοτόμο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.