Jazz the 2 of us –και όχι μόνο– στο «By The Glass»

Tη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8/9 στην πλατεία Ραλλούς Μάννου, απέναντι από τη Στοά Ράλλη, θα πιείτε το κρασί σας με συνοδεία live jazz.

Jazz the 2 of us –και όχι μόνο– στο «By The Glass»

Tη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8/9 στην πλατεία Ραλλούς Μάννου, απέναντι από τη Στοά Ράλλη, θα πιείτε το κρασί σας με συνοδεία live Jazz. Εκτός αυτού βέβαια…

Jazz the 2 of us –και όχι μόνο– στο «By The Glass» - εικόνα 1

Το wine bar «By the glass», εκτός από την ατμοσφαιρική Στοά Ράλλη, στο πλάι της Φιλελλήνων, φέτος το καλοκαίρι έστησε τα τραπέζια του κι ακριβώς απέναντι, στην ιστορική κι όμορφα χαλαρή Πλατεία Ραλλούς Μάννου. Εκεί, στη «σκιά» της Ρώσικης Εκκλησίας, τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8/9 θα χαρείτε πέρα από τα πολλά και ενδιαφέροντα κρασιά της λίστας και live jazz, μια που στις 9.30 μ.μ. εμφανίζονται ο Μάνος Αθανασιάδης και η Caroline Sparrhammar σε δύο βραδιές… «Jazz the 2 of us». Εκτός αυτού, ο νέος σεφ Τάσος Αλμπάνης, μέχρι να ολοκληρώσει τις αλλαγές στο μενού, σε περίπου δύο και εβδομάδες, όλο και κάτι καινούργιο θα βγάζει, όπως π.χ. ένα ριζότο με σύκο και γκορκοντζόλα.

Jazz the 2 of us –και όχι μόνο– στο «By The Glass» - εικόνα 2

Ο Σεπτέμβρης πάντως στο «Βy the glass» ήρθε φουριόζος και από άλλη άποψη: η ομάδα του έχει αναλάβει το breakfast του άρτι αφιχθέντος γειτονικού ξενοδοχείου «Ιn(n) Athens» (Γεωργίου Σουρρή 3 και Φιλελλήνων, 210 3258555), γεγονός το οποίο μπορούν να εκμεταλλευτούν, εκτός από εκείνους που θα το επιλέξουν για τη διαμονή τους, και όσοι κινούνται στο κέντρο, στην περίπτωση που χρειάζονται μια πρωινή «ώθηση». Ο μπουφές του πρωινού στο «μυστικό» διατηρητέο, στο βάθος της Στοάς που φιλοξενεί και το wine bar, από ό,τι μάθαμε, θα κοστίζει γύρω στα € 12 το άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

By the Glass

Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων (Στοά Ράλλη), Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 από το "αθηνόραμα": Οι φετινοί νικητές και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών" της ελληνικής γαστρονομίας

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων απονεμήθηκαν την Τρίτη 14 Μαΐου στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης σε μια τελετή μέσα από την οποία το "αθηνόραμα" έδωσε το έναυσμα για την αναγκαία ανανέωση της εθνικής μας γαστρονομίας, προτρέποντας τους εστιάτορες και τους σεφ να ερευνήσουν, να μελετήσουν και να εξελίξουν τις τοπικές μας κουζίνες, αναδεικνύοντας τους γαστρονομικούς θησαυρούς που παραμένουν ανεκμετάλλευτοι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

To "NJV Athens Plaza" καλωσορίζει τον executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου

Ο νέος Chef, με την μακρά μαγειρική του πορεία, έρχεται να ενσωματώσει την Ελληνική μαγειρική παράδοση και την μεσογειακή διατροφή στην διεθνή, δημιουργική, comfort κουζίνα.

Αστεράτο δείπνο στην ακροποταμιά του διαστήματος: Ο Rasmus Munk ετοιμάζει ένα μενού για την στρατόσφαιρα

Και όμως είναι γεγονός! Το 2025 6 γαστροναύτες θα απολαύσουν ένα μοναδικό conceptual δείπνο βλέποντας τον ήλιο να ανατέλλει πίσω από τη Γη από 30.000 μέτρα ύψος! Θα το μαγειρέψει ο πιο δημιουργικός σεφ σήμερα στον πλανήτη, ο Rasmus Munk του "Alchemist" στην Κοπεγχάγη. Η γαστρονομία θα πετάξει σε νέα οραματικά ύψη.

Στη γλυκιά στοά του "Dessert Wise"

Ένα καινούργιο εστιατόριο γλυκού μόλις πήρε θέση στην καρδιά της πόλης, "κρυμμένο" σε μια στοά της Ακαδημίας. Πήραμε μια πρώτη γεύση και αναμεταδίδουμε.

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI φέρνει την επανάσταση στην απόλαυση του ελληνικού καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού και άλλα πολλά οφέλη που προσφέρει το καινοτόμο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.