Οι Hasta Banana στο «Τηλέμαχος ΒΒQ Club»

Το εστιατόριο της Κάτω Κηφισιάς και αυτή την Παρασκευή 11/9 σιγοψήνει funk, swing και jazz κατάσταση στην αυλή του.

Οι Hasta Banana στο «Τηλέμαχος ΒΒQ Club»

Το «Τηλέμαχος Barbeque Club» για δεύτερη συνεχόμενη Παρασκευή σιγοψήνει funk, swing και jazz και λίγη ακόμη καλοκαιρινή διάθεση: στο… outdoors stage, κάτω από τα δέντρα κι ανάμεσα στις φυλλωσιές της αυλής του γνωστού και χαρακτηριστικού για την αθηναϊκή κρεατοφαγική σκηνή της Αθήνας εστιατορίου της Κάτω Κηφισιάς, εμφανίζονται και στις 11/9 οι Hasta Banana –ο Κάρολος Κακαράς (κιθάρα, ηλεκτρονικά, τραγούδι), ο Βασίλης Σαλτίκης (σαξόφωνο), ο Χάρης Αθανασόπουλος (σαξόφωνο) και ο Στέλιος Ζαχαρίου (congas, ηλεκτρονικά κρουστά, φωνητικά)– υποσχόμενοι μια κεφάτη βραδιά.

Όσο για το ειδικό μενού που προτείνει για το Σεπτέμβριο ο Γιώργος Τσιλιγκίρης, και το οποίο ισχύει και για τις μουσικές βραδίες (έπονται κι άλλες), έχει πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής: περιλαμβάνει μοσχαρίσιο ταρτάρ, μοσχάρι carpaccio με πράσινη σαλάτα και κλασικό Chateaubriand με πατάτες τηγανητές, και κοστίζει € 30 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 από το "αθηνόραμα": Οι φετινοί νικητές και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών" της ελληνικής γαστρονομίας

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων απονεμήθηκαν την Τρίτη 14 Μαΐου στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης σε μια τελετή μέσα από την οποία το "αθηνόραμα" έδωσε το έναυσμα για την αναγκαία ανανέωση της εθνικής μας γαστρονομίας, προτρέποντας τους εστιάτορες και τους σεφ να ερευνήσουν, να μελετήσουν και να εξελίξουν τις τοπικές μας κουζίνες, αναδεικνύοντας τους γαστρονομικούς θησαυρούς που παραμένουν ανεκμετάλλευτοι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

To "NJV Athens Plaza" καλωσορίζει τον executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου

Ο νέος Chef, με την μακρά μαγειρική του πορεία, έρχεται να ενσωματώσει την Ελληνική μαγειρική παράδοση και την μεσογειακή διατροφή στην διεθνή, δημιουργική, comfort κουζίνα.

Αστεράτο δείπνο στην ακροποταμιά του διαστήματος: Ο Rasmus Munk ετοιμάζει ένα μενού για την στρατόσφαιρα

Και όμως είναι γεγονός! Το 2025 6 γαστροναύτες θα απολαύσουν ένα μοναδικό conceptual δείπνο βλέποντας τον ήλιο να ανατέλλει πίσω από τη Γη από 30.000 μέτρα ύψος! Θα το μαγειρέψει ο πιο δημιουργικός σεφ σήμερα στον πλανήτη, ο Rasmus Munk του "Alchemist" στην Κοπεγχάγη. Η γαστρονομία θα πετάξει σε νέα οραματικά ύψη.

Στη γλυκιά στοά του "Dessert Wise"

Ένα καινούργιο εστιατόριο γλυκού μόλις πήρε θέση στην καρδιά της πόλης, "κρυμμένο" σε μια στοά της Ακαδημίας. Πήραμε μια πρώτη γεύση και αναμεταδίδουμε.

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI φέρνει την επανάσταση στην απόλαυση του ελληνικού καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού και άλλα πολλά οφέλη που προσφέρει το καινοτόμο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.