Δύο οι «Μεξικάνοι» στην Αθήνα

Ο παλιός «Μεξικάνος» είναι πάντα στο Γουδή, ο καινούργιος μόλις εγκαταστάθηκε στο Γκάζι.

Δύο οι «Μεξικάνοι» στην Αθήνα

Ο παλιός «Μεξικάνος» είναι πάντα στο Γουδή, ο καινούργιος μόλις εγκαταστάθηκε στο Γκάζι.

Δύο οι «Μεξικάνοι» στην Αθήνα - εικόνα 1

Η ιστορία που ξεκίνησε να γράφεται ανάμεσα στο Γουδή και στου Ζωγράφου με mole, fajitas, quesadillas, κανάτες με sangria και πολλές αποχρώσεις τεκίλας συνεχίζεται στο Γκάζι. Ο «Μεξικάνος» του Victor Mayo, ο οποίος ήρθε πριν από δέκα χρόνια στην Ελλάδα από τη Vera Cruz, εκπροσωπεί τις γεύσεις της χώρας του Ζαπάτα και του Ντιέγκο Ριβέρα εις διπλούν. Η διακόσμηση της νέας «έδρας» που μόλις πριν λίγες μέρες το ντεμπούτο της στην συμβολή Ιάκχου και Ευμολπιδών εμπνέεται από τις μεξικάνικες haciendas, όπερ σημαίνει ότι το στιλ είναι λίγο πιο «αρχοντικό», αλλά πάντα φιλικό και πρόσχαρο. Στο ισόγειο έχει και μπάρα, ενώ στο δεύτερο όροφο «κρύβει» μια σκηνή για ζωντανή μουσική και χορό: δεν θα αργήσουν τα live, latin φυσικά.

Περισσότερες πληροφορίες

Μεξικάνος

Ευδήλου 15, Ζωγράφου
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
03/02/2023

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.

Για το Super Bowl 2023 πάμε "Hard Rock Cafe Athens"

To "Hard Rock Cafe Athens" γιορτάζει το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tailgate μενού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.

Στο "Balthazar" (και) για το "Penthouse"

Νέος χώρος στο δημοφιλές bar restaurant της Τσόχα αλλά και ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο project για τη νεότερη γενιά της οικογένειας Πιτσιλή.