«Floyd»: Ο Χολαργός υψώνει το ποτήρι του

Μόλις απέκτησε το πρώτο του wine bar. Θα το συναντήσετε στη συμβολή Περικλέους και Κεραμεικού, κοντά στο δημαρχείο.

«Floyd»: Ο Χολαργός υψώνει το ποτήρι του

Μόλις απέκτησε το πρώτο του wine bar. Θα το συναντήσετε στη συμβολή Περικλέους και Κεραμεικού, κοντά στο δημαρχείο.

«Floyd»: Ο Χολαργός υψώνει το ποτήρι του - εικόνα 1

Το κέντρο μπορεί να υπερηφανεύεται για το πρώτο boom, αλλά γρήγορα τα wine bars έπιασαν κι άλλα πόστα: Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Νέο Ψυχικό, Κηφισιά… Απ’ ό,τι φαίνεται ο οινικός «ιός» χτύπησε και τον Χολαργό, που εδώ και λίγες μέρες έχει το πρώτο του wine bar ονόματι «Floyd» κοντά στο δημαρχείο. Το περιβάλλον συνδυάζει σύγχρονα και κλασικά στοιχεία, η λίστα αριθμεί περί τις 50 ετικέτες κυρίως από τον ελληνικό αμπελώνα, 12 από τις οποίες σερβίρονται και σε ποτήρι και το μενού διεθνείς γεύσεις – από spring rolls μέχρι burger ή κοτόπουλο tandoori. Ξεκινάει από το πρωί με καφέ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.