Juicy Grill

Λίγα τα τραπέζια, τελείως λιτός ο χώρος στο Χολαργό, αλλά το burger, σε τραγανό bagel, έχει αυτό το κάτι.  

Juicy Grill

Λίγα τα τραπέζια, τελείως λιτός ο χώρος στο Χολαργό, αλλά το burger, σε τραγανό bagel, έχει αυτό το κάτι.

Juicy Grill - εικόνα 1

Είναι πολύ απλό, λιλιπούτειο και «κρυμμένο» στον Χολαργό. Κι όμως, οι επιδόσεις του στα burgers κυκλοφορούν ήδη από στόμα σε στόμα και μπορεί, σε ώρα αιχμής, να πετύχεις ουρά. Δεν θα διαφωνήσω με όποιον πιάνει πόστο στο faux γκαζόν και αναμένει τραπέζι ή τη σειρά του για take out. Το μπιφτέκι του «Juicy Burger» που δοκίμασα ήταν βαθιά κρεατένιο (ο Δημοσθένης Κουβαράκης έχει αξιοποιήσει μια χαρά την εμπειρία του στο οικογενειακό χασάπικο) και ζουμερό, ενώ το burger με φιλέτο κοτόπουλο, παρμεζάνα και Caesar sauce είχε ανάλογα καλό επίπεδο. Το κλασικό ψωμάκι (bun), το οποίο πολλές φορές αποδεικνύεται μελανό σημείο σε ένα burger, στο «Juicy Grill» το έχουν αντικαταστήσει με τραγανό bagel, πρακτική που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική. Οι σαλάτες είναι ευχάριστες, οι σάλτσες χειροποίητες, οι τηγανητές πατάτες -με τη φλούδα- κομμένες στο χέρι (με εναλλακτική ψητή πατάτα στο αλουμινόχαρτο) και τα γλυκά συμπαθητικά και οικονομικά. Συνυπολογίζοντας όλες τις... γευστικές συνισταμένες, το «Juicy Grill» είναι, νομίζω, από τις πιο «σπιτικές» εκδοχές burger που μπορείς να πετύχεις στην πόλη. Τώρα πειραματίζονται, όπως μας είπαν και σε εκτός κρέατος πεδία με burger τόνου και λαχανικών. To be continued, λοιπόν (Κεραμεικού 2, Χολαργός, 2155203201. Τιμή: € 14-€16).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.