Παπαϊωάννου

Στεγασμένο σ’ ένα κηφισιώτικο αρχοντικό του 19ου αι., με φίνο νεοκλασικό διάκοσμο σε λευκές αποχρώσεις και μια κατάφυτη αυλή που λειτουργεί χειμώνα-καλοκαίρι. Ο Γιώργος Παπαϊωάννου, πιστός στο αξίωμά του «από τη θάλασσα στο πιάτο», στηρίζει το μενού στα ψάρια και τα θαλασσινά της ημέρας, με δικούς του προμηθευτές από διάφορα μέρη της χώρας. Τα καλοφτιαγμένα επιδόρπια ολοκληρώνουν το γεύμα. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. [P]

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€70 - €100

Πληροφορίες:

Δευτ.-Κυρ. 1 μ.μ. 12 π.μ.

Σχετικά άρθρα

Αφιέρωμα: Εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά, για όλη την Σαρακοστή

Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.

Πού θα φας αυτές τις γιορτές στην Κηφισιά;

Παραμένει πάντοτε μία γοητευτική χριστουγεννιάτικη εξόρμηση εντός πόλης κι εμείς σου προτείνουμε εκείνα τα μέρη που αξίζουν γαστρονομικής προσοχής.

Παπαϊωάννου

Διαχρονικός πρεσβευτής της ποιοτικής ψαροφαγίας

Παπαϊωάννου

Το βραβευμένο θαλασσινό εστιατόριο διαπρέπει πλέον μεταφέροντας την έδρα του στην Κηφισιά. Κινηματογραφική αρχοντιά στην πανέμορφη βεράντα «Kefalari Suites» και αύρα μεσογειακού grand hotel.

9 ολοκαίνουργια εστιατόρια μας ανοίγουν την όρεξη

Κάποια ήταν έτοιμα αλλά τα πρόλαβε η καραντίνα, κάποια δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της, όλα ωστόσο έχουν πλέον ανοίξει διάπλατα τις πόρτες τους και μας υποδέχονται με την αύρα του καινούργιου από το κέντρο ως τα προάστια.