"Noah": Καλοκαίρι στον πιο όμορφο αθηναϊκό κήπο

Το feelgood σποτ έχει επιστρέψει για ακόμη μία σεζόν, φουριόζο όσο και ανανεωμένο, υποσχόμενο να κάνει ένα ακόμη καλοκαίρι στην πρωτεύουσα πιο ζωντανό, πιο ανέμελο, πιο νόστιμο.

Noah © Λεωνίδας Τούμπανος

Λίγα μαγαζιά έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσουν τον αντίκτυπο του "Noah" στα θερινά δρώμενα της πόλης. Κι αυτό επειδή αμέσως μόλις προσπεράσεις την πράσινη θολωτή πέργκολα και το γλυπτό-σύμβολο του εξαιρετικά δημοφιλούς εστιατορίου-μπαρ στο πάρκο Ελευθερίας, θα βρεθείς σε ένα εντελώς διαφορετικό σύμπαν, τόσο κοντά κι όμως τόσο μακριά από το κέντρο της Αθήνας. Το feelgood σποτ έχει επιστρέψει για ακόμη μία σεζόν, φουριόζο όσο και ανανεωμένο, υποσχόμενο να κάνει ένα ακόμη καλοκαίρι στην πρωτεύουσα πιο ζωντανό, πιο ανέμελο, πιο νόστιμο. 

Noah

Ο βραβευμένος Σπύρος Μαυροειδής είναι αυτός που έχει αναλάβει τα ηνία της κουζίνας του, φέρνοντας στο τραπέζι καλοφτιαγμένα πιάτα ενός εξαιρετικού country μενού, στη λογική to share, με μεσογειακό χαρακτήρα και πινελιές που φτάνουν γεωγραφικά μέχρι τη Λατινική Αμερική. Φαγητό νόστιμο, προσεγμένο και χαλαρό, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, που παραπέμπει σε πικνίκ. Παράλληλα, μια έξοχη οινική λίστα από τον καθ’ ύλην αρμόδιο Νίκο Λουκάκη και μια εξίσου δυνατή στο πεδίο των κοκτέιλ, υπό την επιμέλεια του Κωνσταντίνου Κώτσου – ιδανικές και οι δύο για να συνοδεύσουν καθεμία από τις έντονες ή λιγότερο έντονες βραδιές εδώ. Τέλος, επειδή τα σπουδαία μαγαζιά είναι οι ομάδες τους, στα plus του "Noah" συμπεριλαμβάνεται το καταπληκτικό σέρβις.

Noah

Περισσότερες πληροφορίες

Noah

Πάρκο Ελευθερίας (Μετρό Μέγαρο Μουσικής)
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα