Το «Huracan» σηκώνει αυλαία στη Γλυφάδα

Τη Δευτέρα 25/5 κάνει πρεμιέρα το ολοκαίνουργιο ιαπωνοπερουβιανό bar restaurant με τον Θάνο Στασινό στο τιμόνι της κουζίνας.

Το «Huracan» σηκώνει αυλαία στη Γλυφάδα

Μπορεί η εξάπλωση του κορονοϊού να καθυστέρησε λίγο το άνοιγμα του «Huracan» για το οποίο σας είχαμε ήδη γράψει από τον Φεβρουάριο, την ερχόμενη Δευτέρα 25 του μηνός ωστόσο, το ολοκαίνουργιο bar restaurant ανοίγει τις πόρτες του στη Γλυφάδα. Στο τιμόνι της κουζίνας θα βρίσκεται ο Θάνος Στασινός, ο οποίος ετοιμάζει ειδικά για την περίσταση μια νέα κολεξιόν ιαπωνοπερουβιανών γεύσεων που περιλαμβάνουν από πολλά και διαφορετικά σεβίτσε και τιραντίτο μέχρι gyozas, causas, εξωτικά rolls αλλά και πολύ ενδιαφέροντα κυρίως σαν το iberico με πουρέ από οξαλίδα και σάλτσα τεργιάκι ή το λαβράκι με χειροποίητη κρέμα tofu και κόκκινο κάρι. Το επίκεντρο της δράσης θα βρίσκεται ασφαλώς σε πρώτη φάση στον ανοιχτό κήπο με την πέτρα, τα bamboo και τις βουκαμβίλιες, ενώ τα signature cocktail της Πένης Αγριμανάκη θα παντρεύουν και αυτά την Ιαπωνία με το Περού.

i Λεωφόρος Ποσειδώνος 81, Γλυφάδα | 2108940080

Περισσότερες πληροφορίες

Huracan

Λεωφ. Ποσειδώνος 81, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

29/09/2022

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;