Το «Huracan» σηκώνει αυλαία στη Γλυφάδα

Τη Δευτέρα 25/5 κάνει πρεμιέρα το ολοκαίνουργιο ιαπωνοπερουβιανό bar restaurant με τον Θάνο Στασινό στο τιμόνι της κουζίνας.

Το «Huracan» σηκώνει αυλαία στη Γλυφάδα

Μπορεί η εξάπλωση του κορονοϊού να καθυστέρησε λίγο το άνοιγμα του «Huracan» για το οποίο σας είχαμε ήδη γράψει από τον Φεβρουάριο, την ερχόμενη Δευτέρα 25 του μηνός ωστόσο, το ολοκαίνουργιο bar restaurant ανοίγει τις πόρτες του στη Γλυφάδα. Στο τιμόνι της κουζίνας θα βρίσκεται ο Θάνος Στασινός, ο οποίος ετοιμάζει ειδικά για την περίσταση μια νέα κολεξιόν ιαπωνοπερουβιανών γεύσεων που περιλαμβάνουν από πολλά και διαφορετικά σεβίτσε και τιραντίτο μέχρι gyozas, causas, εξωτικά rolls αλλά και πολύ ενδιαφέροντα κυρίως σαν το iberico με πουρέ από οξαλίδα και σάλτσα τεργιάκι ή το λαβράκι με χειροποίητη κρέμα tofu και κόκκινο κάρι. Το επίκεντρο της δράσης θα βρίσκεται ασφαλώς σε πρώτη φάση στον ανοιχτό κήπο με την πέτρα, τα bamboo και τις βουκαμβίλιες, ενώ τα signature cocktail της Πένης Αγριμανάκη θα παντρεύουν και αυτά την Ιαπωνία με το Περού.

i Λεωφόρος Ποσειδώνος 81, Γλυφάδα | 2108940080

Περισσότερες πληροφορίες

Huracan

Λεωφ. Ποσειδώνος 81, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.