Το «Huracan» σηκώνει αυλαία στη Γλυφάδα

Τη Δευτέρα 25/5 κάνει πρεμιέρα το ολοκαίνουργιο ιαπωνοπερουβιανό bar restaurant με τον Θάνο Στασινό στο τιμόνι της κουζίνας.

Το «Huracan» σηκώνει αυλαία στη Γλυφάδα

Μπορεί η εξάπλωση του κορονοϊού να καθυστέρησε λίγο το άνοιγμα του «Huracan» για το οποίο σας είχαμε ήδη γράψει από τον Φεβρουάριο, την ερχόμενη Δευτέρα 25 του μηνός ωστόσο, το ολοκαίνουργιο bar restaurant ανοίγει τις πόρτες του στη Γλυφάδα. Στο τιμόνι της κουζίνας θα βρίσκεται ο Θάνος Στασινός, ο οποίος ετοιμάζει ειδικά για την περίσταση μια νέα κολεξιόν ιαπωνοπερουβιανών γεύσεων που περιλαμβάνουν από πολλά και διαφορετικά σεβίτσε και τιραντίτο μέχρι gyozas, causas, εξωτικά rolls αλλά και πολύ ενδιαφέροντα κυρίως σαν το iberico με πουρέ από οξαλίδα και σάλτσα τεργιάκι ή το λαβράκι με χειροποίητη κρέμα tofu και κόκκινο κάρι. Το επίκεντρο της δράσης θα βρίσκεται ασφαλώς σε πρώτη φάση στον ανοιχτό κήπο με την πέτρα, τα bamboo και τις βουκαμβίλιες, ενώ τα signature cocktail της Πένης Αγριμανάκη θα παντρεύουν και αυτά την Ιαπωνία με το Περού.

i Λεωφόρος Ποσειδώνος 81, Γλυφάδα | 2108940080

Περισσότερες πληροφορίες

Huracan

Λεωφ. Ποσειδώνος 81, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η καινοτομία στον ελληνικό καφέ ονομάζεται ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI

Ο Πρόεδρος της E.R. COFFEE EXPERIENCES, Άνθιμος Δημητριάδης, μας μιλά για το πρωτοπόρο σύστημα παραγωγής ελληνικού καφέ που εντυπωσίασε στην πρόσφατη HORECA.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/02/2024

Τα στρείδια έχουν την τιμητική τους στο 'Nyx'

Μία ξεχωριστή εμπειρία στο fusion εστιατόριο του ξενοδοχείου 'Academias', στο πλαίσιο του 'Merci Chef!'.

'Talking Breads' προσεχώς και στον Χολαργό

Τα φημισμένα σάντουιτς και burgers των Εξαρχείων θα σερβίρονται σύντομα και σε νέα γειτονιά.

"Mayan": Το Nikkei μυστικό του Κέντρου

Η Nikkei "φωλιά" του σεφ Σταμάτη Τσίλια έχει αίσθηση από βαλκανικό speakeasy και ύφος χειροποίητου izakaya, από εκείνα όπου η οικειότητα σερβίρεται για ορεκτικό και η προσωπική σχέση του σεφ με τους καλεσμένους του είναι εξίσου σημαντική με τα πιάτα.

Cash

Το δημοφιλές στέκι των βορείων προαστίων επέστρεψε ριζικά αλλαγμένο, με νέο ανοιχτόκαρδο ντεκόρ και τον ταλαντούχο Αλέξη Αποστολόπουλο επικεφαλής της japanese fusion κουζίνας του.

Nyn Esti

Το εστιατόριο που δημιούργησε ο όμιλος Nice ‘n’ Easy πάνω στις ιδέες του διάστερου Σταμάτη Μισομικέ στο ΕΜΣΤ ανατρέπει τα δεδομένα των εστιατορίων των μουσείων στην Ελλάδα. Δημιουργική και πολύ νόστιμη κουζίνα-χάπενινγκ που κάνει τη γαστρονομία να στέκεται επάξια δίπλα στην τέχνη.

"Yoda Athens": Η αυλαία είναι μονίμως ανοιχτή στην Ιπποκράτους

Το all day bar restaurant σε κερδίζει αβίαστα με τον κομψό του χώρο και τις μοναδικές γεύσεις του.