Από τους πιο σταθερούς εκπροσώπους του κρεατοφαγικού τερέν, με περισσότερα από 15 χρόνια δραστηριότητας στα οποία το τιμόνι της κουζίνας κρατά ανελλιπώς ο σεφ Νεκτάριος Δανιηλίδης, το "Bar.B.Q." συνδυάζει τη value for money κρεατολαγνία με ένα βατό, φιλικό concept. Μια κάρτα με mix grill, burger και premium κοπές επιφυλάσσει κάτι για όλους, όσο η δράση στην ανοιχτή κουζίνα ανεβάζει στροφές. Όσο για το Black Angus, αυτό βασιλεύει και στην αρένα των burgers, καθώς τα ζουμερά μπιφτέκια ντύνονται με λογιών υλικά, όπως αυτό με μπιφτέκι από φρεσκοκομμένο μοσχαρίσιο κιμά από rib eye Black Angus 200 gr., με yuzu, kosho, aioli – και άλλα πολλά. Στη βιομηχανικού ύφους σάλα σάς περιμένει, εκτός από την καρνιβορική φιέστα, μια λίστα κρασιών-έκπληξη, η οποία κάνει διαδρομές σε όλη την Ελλάδα αλλά και στους αμπελώνες του εξωτερικού.
Tip: Σκανδαλίζουν με ανατολίτικη αλεγκρία τα μαντί γεμιστά με κιμά Βlack Αngus βρασμένα σε ζωμό και σερβιρισμένα με γιαούρτι και chili oil.