Bar.B.Q | Tο κρέας στο μάξιμουμ

Ένα εστιατόριο που ήταν ήδη στην καρδιά μας προτού το κρέας εξελιχτεί σε μία από τις πιο δυνατές τάσεις της πόλης και συνεχίζει εξίσου δυναμικά.

Bar.B.Q | Tο κρέας στο μάξιμουμ

Με κάθε δυνατό τρόπο βασιλεύει το κρέας στο «Bar.B.Q». Η ατόφια χάρη του ξεδιπλώνεται σε ένα ταρτάρ ή ένα μοσχαρίσιο καρπάτσιο με παλαιωμένη γραβιέρα Κρήτης. Μετά έρχονται κάτι απίθανα παναρισμένα αβγά, τύπου Scotch eggs, με κιμά από λουκάνικο salsiccia, και μικρά tacos με ψαρονέφρι, ντομάτα, μαρούλι και τσένταρ, μια γλυκοφάγωτη μπολονέζ, ένα (αμερικάνικο ή αργεντίνικο) rib eye κι ένα strip loin ζουμερά και χυμώδη...

Bar.B.Q | Tο κρέας στο μάξιμουμ - εικόνα 1

Πάνε δέκα χρόνια από τότε που πρωταντικρίσαμε τα ιδιόμορφα σουρεαλιστικά έργα του Jon Saudek πάνω από τις φωτιές της ανοιχτής κουζίνας και το φάσμα των κρεατοεπιλογών πλουτίζει συνεχώς. Με συνταγές κλασικές και πιο μοντέρνες και δυνατό ατού το value for money, αυτό το όμορφο, σύγχρονο μαγαζί­ που ήταν ήδη στην καρδιά μας προτού το κρέας εξελιχτεί σε μία από τις πιο δυνατές τάσεις της πόλης, είναι από τους πιο σταθερούς του εκπροσώπους.

Bar.B.Q | Tο κρέας στο μάξιμουμ - εικόνα 2

Εξήντα πέντε ετικέτες από τον ελληνικό με ολίγον από διεθνή αμπελώνα –αν θέλεις ένα Βrunello ή ένα Barolo ας πούμε–, πολλές επιλογές κρασιού με το ποτήρι και δεκαπέντε μπίρες συνοδεύουν επάξια τη μεγάλη κρεατική γκάμα, ενώ για το τέλος σας επιφυλάσσουν δροσερό, γλυκό φινάλε: μια σπιρτόζικη τάρτα λεμονιού που σερβίρεται με σορμπέ βατόμουρο καθώς και σου γεμιστά με μους γιαουρτιού και γλυκό κουταλιού βύσσινο, σε καλοκαιρινό mood, με τις τζαμαρίες της πρόσοψης να έχουν εξαφανιστεί.

Περισσότερες πληροφορίες

Bar.b.q

Ελ. Βενιζέλου 46, Ν. Σμύρνη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
03/02/2023

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.

Για το Super Bowl 2023 πάμε "Hard Rock Cafe Athens"

To "Hard Rock Cafe Athens" γιορτάζει το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tailgate μενού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.

Στο "Balthazar" (και) για το "Penthouse"

Νέος χώρος στο δημοφιλές bar restaurant της Τσόχα αλλά και ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο project για τη νεότερη γενιά της οικογένειας Πιτσιλή.